Muntatge de Yana Olina somrient amb els cabells recollits, arracades roses i llavis roses al costat de David Bustamante somrient en vestit blau i una embarassada amb una creu vermella a sobre
GENT

David Bustamante aclareix per què la seva xicota Yana Olina no s'ha quedat embarassada

David Bustamante parla durant la seva última entrevista del motiu pel qual encara no ha tingut un fill amb Yana Olina

David Bustamante ha concedit una nova entrevista en què ha parlat, entre altres coses, de la seva esperada participació en Tu Cara Me Suena i del seu evident canvi físic. Tanmateix, el que més ha cridat l'atenció han estat les declaracions relacionades amb la seva parella sentimental, Yana Olina.

Aquest conegut cantant espanyol no ha tingut objeccions a revelar el motiu principal pel qual la ballarina encara no s'ha quedat embarassada del seu primer fill en comú. I encara que sempre ha intentat esquivar aquesta pregunta compromesa, ara l'artista ha resolt tots els dubtes.

Primer pla de David Bustamante somrient en la promoció de 'Ghost'

Tal com ha assegurat durant la seva entrevista per a ¡Hola!, "estem molt bé com estem". D'aquesta manera, David Bustamante ha deixat clar que ell ja té una filla i que, ara com ara, Yana no vol passar per aquest procés.

Ara bé, el de San Vicente de la Barquera no ha volgut deixar passar l'ocasió per dedicar unes paraules a l'amor de la seva vida. Aquest any, el cantant i Yana Olina han celebrat el seu sisè aniversari, una història d'amor que va començar després del seu dolorós divorci de Paula Echevarría:

"Estic feliç, feliç. Tinc l'amor de la meva vida, la meva meitat, la persona que més em consenteix. No és gens fàcil conviure amb un artista que va i ve contínuament, però és el somriure en arribar a casa… És el millor que m'ha passat”.

David Bustamante aclareix tots els dubtes sobre per què Yana Olina encara no s'ha quedat embarassada

Durant tots aquests anys, la pregunta que més han repetit a David Bustamante és si pensa formar una família amb Yana Olina. I encara que sempre ha intentat esquivar aquesta qüestió compromesa, ara el cantant ha fet un pas endavant.

"Estem molt bé com estem", ha assegurat l'artista. D'aquesta manera, ha deixat clar que ell ja sap què és ser pare i que, ara com ara, ser mare no es troba entre els plans de la seva parella.

Post de Yana Olina a Instagram fent un petó a la galta a David Bustamante amb tovalloles al coll el 25 de juny de 2022

Aquesta no és la primera vegada que l'artista s'enfronta a una situació similar. A principis de febrer, David Bustamante va acudir a la presentació de la segona temporada de Machos Alfa. Moment que els mitjans de comunicació van aprofitar per preguntar-li per la seva relació amb Yana Olina.

Durant el corresponent photocall, l'artista no va tenir objeccions a assegurar que, avui dia, viu "in love", i tot gràcies a la ballarina. En aquest moment, una reportera no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de fer-li una pregunta compromesa: "L'anell per a quan?".

David Bustamante somrient amb les mans a la jaqueta negra

Tanmateix, en aquesta ocasió, David Bustamante va fer ús del seu bon sentit de l'humor per sortir airós d'aquesta situació. "Aquesta cançó la vam ballar, me'n recordo", va assegurar entre rialles.

"Estem molt feliços, el nostre pla és viure, vivim molt tranquils. La veritat és que tenim una vida apartada dels focus, treballant, és el nostre estil. És el que ens agrada i vivim molt tranquils", va afegir a continuació.

A més, durant la seva entrevista per a la revista, David Bustamante no ha tingut objeccions a parlar sobre un dels temes que més l'han afectat els últims temps.

Tal com ell mateix ha confessat, a través de les xarxes socials ha rebut un gran nombre de crítiques relacionades amb el seu físic. Cosa que ara ha volgut denunciar públicament:

"Ningú pensa que la gent pot patir quan és criticada. Com que tothom té un mirall a casa, no s'ha de dir a ningú si ha engreixat o aprimat.[…]A les persones que estem exposades sempre se'ns ataca injustament. No es pensa que moltes vegades la gent pateix quan el critiquen".

➡️ Gent

Més notícies: