Muntatge de 'Planeta Calleja' amb Marta Pombo seriosa, Jesús Calleja parlant i un emoji amb la boca tapada

GENT

Jesús Calleja aconsegueix que la germana de María Pombo reveli un dels grans secrets

Durant la seva intervenció a 'Planeta Calleja', Marta Pombo ha parlat amb Jesús Calleja sobre els problemes de salut mental que ha patit

Jesús Calleja ha aconseguit que Marta Pombo, la germana de María Pombo, s'obri com mai abans en un programa de televisió. Tant és així que, durant la seva intervenció a Planeta Calleja, la jove ha revelat un dels seus grans secrets: "Vaig tenir un quadre depressiu breu".

No hi ha cap dubte que la vida dels influencers és de tot menys fàcil. Encara que des de fora pot semblar que tot és diversió i luxes, res més lluny de la realitat. De fet, més d'un creador de continguts ha revelat públicament la pressió social a què són sotmesos dia rere dia.

Captura de 'Planeta Calleja' amb Marta Pombo de perfil i María Pombo somrient amb un coll alt marró el 5 de febrer de 2024
Les germanes Pombo han parlat amb Jesús Calleja sobre la seva faceta d'influencers | Mediaset

Ara, la germana de María Pombo ha fet un pas endavant. Durant la seva intervenció al programa de Jesús Calleja, Marta Pombo ha fet una confessió inesperada en relació amb aquest tema delicat.

Durant la visita a la Patagònia, el presentador d'aquest format ha preguntat a les germanes què dirien als haters que les critiquen en xarxes. Ràpidament, Marta ha respost: "Que vagin al psicòleg, que tenen traumes no tractats".

Moment en què la germana de María Pombo ha parlat sense embuts sobre la seva salut mental. Tal com ha confessat a Jesús Calleja, en un moment de la seva vida, va necessitar l'ajuda d'un psiquiatre per un trastorn depressiu.

Jesús Calleja aconsegueix que la germana de María Pombo reveli un dels seus grans secrets: els problemes de salut mental

El dur testimoni de Marta Pombo ha aconseguit commoure Jesús Calleja. Durant la seva travessia, el presentador li ha preguntat a la influencer per aquest delicat episodi de la seva vida. Moment en què la germana de María Pombo ha parlat com mai abans sobre la seva salut mental.

Captura de 'Planeta Calleja' amb Jesús Calleja en camisa blanca, María Pombo amb jaqueta negra i Marta Pombo amb un jersei de ratlles asseguts el 5 de febrer de 2024
Marta es pronuncia sobre la seva salut mental al programa de Jesús Calleja | Mediaset

Tal com ha assegurat la noia, "vaig haver d'anar al psiquiatre perquè vaig tenir un quadre depressiu breu". I encara que ha confessat que van ser diverses les causes que la van portar a aquest estat, ha volgut aclarir que, gràcies a la teràpia, ha aconseguit gestionar les seves emocions.

"He trobat el meu caràcter i la meva manera de ser", ha explicat a Jesús Calleja. En aquest moment, no ha tingut objeccions a assegurar que va arribar a perdre les ganes de viure, "però no pel que fa a llevar-me la vida".

María Pombo somrient amb un vestit negre i Marta Pombo somrient mirant la seva germana
María i Marta Pombo són dues de les influencers més conegudes del nostre país | Europa Press

"No em motivava la vida. Sempre he estat una persona que em motiva conèixer, viure. Vaig sentir que em deixava portar pel corrent, ja no volia prendre decisions ni tenia ganes d'assumir res", ha afegit la germana de María Pombo a continuació.

Tanmateix, gràcies a aquests professionals i al seu tractament, Marta Pombo va aconseguir recuperar-se del tot. Fins i tot ha aconseguit millorar la seva relació amb la seva família: "Tenia molta por que em jutgessin i que prenguessin decisions per mi".

Actualment, les germanes Pombo són dues de les influencers més reconegudes del nostre país. Tant és així que María Pombo compta amb més de 3,2 milions de seguidors al seu perfil d'Instagram. A més, té la seva pròpia marca de roba i el festival de música.

Per part seva, Marta compta amb més de 819 000 seguidors d'Instagram. A més, juntament amb la seva germana, el seu marit i el seu cunyat Pablo Castellano han posat en marxa la marca Tipi Tent.