Muntatge de Jesulín de Ubrique i Víctor Janeiro somrient amb una foto junts en una plaça de bous
GENT

Jesulín de Ubrique envia un missatge a Víctor Janeiro que aclareix els seus sentiments

Jesulín de Ubrique torna a les seves xarxes socials amb una publicació molt reveladora

Jesulín de Ubrique ha tornat a les seves xarxes socials per compartir una publicació molt especial. Dijous passat, 2 de novembre, i a través d'una fotografia, el torero va voler enviar un missatge emotiu a un dels homes més importants per a ell: el seu germà Víctor.

El mes de maig passat, l'amo d'Ambiciones va decidir obrir-se el seu perfil d'Instagram. Des de llavors, no ha deixat de compartir amb tots els seus seguidors alguns dels moments i records més rellevants de la seva vida.

Entre les seves publicacions, en podem trobar algunes relacionades amb el seu pas per MasterChef Celebrity. Ara bé, Jesulín de Ubrique també té espai per retre algun homenatge als seus éssers estimats.

Muntatge de Jesulín de Ubrique emocionat amb un micròfon a la cara i Víctor Janeiro somrient amb un jersei de coll alt

Sense anar més lluny, el 23 d'octubre passat, el torero va voler compartir una de les fotografies més especials per a ell. Hi apareix el marit de María José Campanario amb Manuel Mayan, la seva mà dreta.

Durant els darrers 30 anys, Jesulín de Ubrique s'ha sentit molt acompanyat per aquest home. Per això, no va voler deixar passar l'ocasió per dedicar-li unes paraules emotives:

"Aquesta fotografia podria semblar una fotografia qualsevol, però hi ha la persona que m'ha acompanyat des que era molt petitó. Tant en la meva carrera professional, com sent el meu millor amic. Més de 30 anys junts".

Muntatge d'un primer pla de Jesulín d'Ubrique somrient amb una imatge amb Manuel Mayan

Ara, Jesulín de Ubrique ha tornat al seu perfil d'Instagram per enviar un missatge nou i emotiu. Però aquesta vegada el destinatari ha estat el seu germà, Víctor Janeiro.

Jesulín de Ubrique aclareix quins són els seus sentiments cap al seu germà Víctor a les xarxes

Dijous passat, 2 de novembre, Jesulín de Ubrique va tornar a Instagram amb una imatge molt especial per a ell. I és que el torero va voler aprofitar l'ocasió per confessar a Víctor Janeiro quins són els seus sentiments.

Aquell dia, el marit de María José Campanario va publicar una imatge en blanc i negre. Hi podem veure tots dos germans dins una plaça de toros i vestits amb els seus corresponents vestits de llums.

Tanmateix, el que més va cridar l'atenció va ser el curt però sentit missatge que Jesulín de Ubrique va dedicar al seu germà petit. "Per mi sempre és un gust torejar amb tu", va escriure el torero.

Com es podia esperar, aquesta bonica declaració d'amor fraternal no va passar desapercebuda per als usuaris d'aquesta xarxa social. De fet, diversos dels seus seguidors no van trigar a compartir les seves opinions.

"M'alegra que tingueu tan bona relació tots els germans, així ha de ser", va assegurar un internauta. Altres, en canvi, van voler assenyalar l'habilitat inqüestionable de tots dos dins de les arenes: "Mestres tots dos. Víctor és molt bo també, l'esquerra brillant".

Jesulín de Ubrique, a un pas de reprendre la seva carrera professional

Aquesta publicació d'Instagram ha coincidit amb la nova i inesperada notícia que ha vist la llum en relació amb la famosa carrera professional de Jesulín de Ubrique.

Tal com han assegurat a Fiesta aquest diumenge, 5 de novembre, el torero "planeja la seva tornada a les arenes per la porta gran, després de 12 anys retirat de les places". Esdeveniment que es produirà durant la pròxima primavera a la coneguda 'Corrida de la piel'.

Imatge de Jesulín de Ubrique, molt feliç de nou exercint de torero a les festes patronals de Mozoncillo (Segòvia)

Amb motiu del seu 50è aniversari, Jesulín de Ubrique ha decidit tornar a les arenes, encara que, això sí, només per un dia. Malgrat que s'ha parlat del possible retorn als toros, tot apunta que només es tracta d'una cosa puntual.

Sigui com sigui, no hi ha cap dubte que aquesta notícia ha generat una gran expectació entre els seguidors de la seva trajectòria professional. Tant és així que a Ubrique, localitat on se celebrarà la 'Corrida de la piel', ja s'han posat fil a l'agulla amb els preparatius d'aquest important esdeveniment taurí.

➡️ Gent

Més notícies: