Muntatge d'un primer pla de Jesulín d'Ubrique somrient amb una imatge amb Manuel Mayan
GENT

L'home que no se separa de Jesulín de Ubrique des que era 'molt petitó'

Jesulín de Ubrique mostra una imatge de la persona que ha estat al seu costat durant aquests darrers 30 anys

Jesulín de Ubrique ha tornat a les seves xarxes socials per compartir amb tots els seus seguidors una imatge molt especial. Dilluns passat, 23 d'octubre, el destre va presentar públicament l'home que no se n'ha separat des que era "molt petitó".

No hi ha cap dubte que el marit de María José Campanario està totalment integrat dins de l'elenc de la darrera edició de Masterchef Celebrity. Tant és així que, de tant en tant, el torero i els companys es reuneixen per passar el dia junts.

Jesulín d'Ubrique al costat dels seus companys de 'Masterchef Celibrity 8' rondant a Formentera

N'és una prova les últimes fotografies que va publicar Jesulín de Ubrique al seu perfil d'Instagram fa uns dies. Hi podem veure a diversos participants d'aquest concurs culinari gaudir d'un suculent menjador.

Tot i això, la imatge que més va cridar l'atenció d'aquell dia va ser una que el destre va publicar en un altre post diferent. Tot i que van ser captades el mateix dia, el pare d'Andrea Janeiro va voler dedicar-li un tribut a part a una de les persones més importants de tota la seva trajectòria professional.

Primer pla de Jesulín d'Ubrique somrient a la presentació de 'Masterchef'

Durant tota la seva carrera, Jesulín d'Ubrique s'ha sentit molt recolzat per tota la família, especialment pel seu pare. Però Umberto Janeiro no ha estat l'únic home que ha estat al seu costat en els moments dolents i bons.

Per això, aquest dilluns 23 d'octubre, no va dubtar a dedicar unes paraules emotives a Manuel Mayan, la persona que l'ha acompanyat durant els últims 30 anys.

Jesulín de Ubrique presenta l'home que no se'n separa: "És els meus ulls, les meves mans i els meus peus"

Jesulín de Ubrique ha publicat al seu perfil d'Instagram una emotiva fotografia que va captar Palito Dominguín durant la seva última reunió amb la resta dels seus companys de Masterchef Celebrity.

A la fotografia que va publicar el torero el passat dilluns 23 d'octubre, el podem veure molt ben acompanyat per Manuel Mayan, la seva persona de confiança. Durant més de 30 anys, aquest home ha estat un pilar fonamental per a ell, cosa que ha deixat al descobert en aquest post:

"Aquesta fotografia podria semblar una fotografia qualsevol, però hi ha la persona que m'ha acompanyat des que era molt petitó. Tant en la meva carrera professional, com sent el meu millor amic. Més de 30 anys junts", va començar explicant Jesulín de Ubrique.

Tot seguit, el marit de María José Campanario va revelar la seva identitat. "Es diu Manuel Mayan i és els meus ulls, les meves mans i els peus", va assegurar amb certa emoció.

Per a Jesulín de Ubrique aquest home és molt més que un company: “És el meu germà, el meu pare, el meu amic i així l'estimo”. I encara que sap que no li agrada el protagonisme, el televisiu va voler aprofitar aquesta ocasió per donar-li les gràcies pel que ha fet per ell tots aquests anys:

"A ell li agrada romandre a l'ombra, però jo he de donar-li les gràcies. Gran part de qui sóc avui, els ho dec a ell. Gràcies, Manuel, i anem endavant!".

Com es podia esperar, aquesta publicació no ha passat desapercebuda per als usuaris d'aquesta xarxa social. Per això, alguns dels seus seguidors no han trigat a aplaudir les paraules.

Primer pla de Jesulín d'Ubrique amb el rostre seriós

"Digues que sí, Jesús. Cal ser agraït en aquesta vida amb les persones que ens fan bé. Et desitjo tot el millor en aquesta vida, perquè tu també ets una bellíssima persona", ha assegurat una internauta.

Aquesta no és la primera vegada que Jesulín de Ubrique parla de Manuel Mayan en públic. El passat 15 de maig, durant la seva entrevista a Mi casa es la tuya, el dretà va voler deixar constància de la lleialtat del seu amic. "No m'ha fallat mai i segueix amb mi".

A més, segons va confessar a Bertín Osborne, ell és qui li "facilita la vida" en relació amb tots els seus "papers" i els seus múltiples "contractes" professionals.

➡️ Gent

Més notícies: