Muntatge amb un primer pla d'Ana María Aldón sorpresa i Jesulín d'Ubrique somrient
GENT

Ana María Aldón reacciona després de descobrir les intencions de Jesulín de Ubrique

Ana María Aldón es pronuncia sobre l'última hora del torero al programa 'Fiesta'

Ana María Aldón ha estat una de les primeres persones a reaccionar públicament després de sortir a la llum la nova decisió personal que ha pres Jesulín de Ubrique. Moment que s'ha produït aquest diumenge, 5 de novembre, durant l'última emissió de Fiesta.

Després de parlar sobre diversos temes, com ara el possible afer d'Alejandra Rubio i Suso Álvarez, Emma García ha deixat tots els teleespectadors sense paraules. I tot després d'assegurar que el torero té previst tornar a la tauromàquia.

Segons ha revelat la companya d'Ana María Aldón, "després de 12 anys retirat de les places", el torero "planeja la tornada a les arenes per la porta gran". I és que ho farà “compartint cartell amb Roca Rey, el gran amic de Victòria Federica”.

Imatge de Jesulín de Ubrique, molt feliç de nou exercint de torero a les festes patronals de Mozoncillo (Segòvia)

Després de tornar a enfrontar-se a un toro el mes d'agost passat, tot apunta que la intenció de Jesulín de Ubrique és reprendre la seva exitosa carrera professional. Encara que de moment, segons s'ha comentat a Fiesta, només ha signat un contracte per fer una 'corrida' a Ubrique durant la primavera que ve.

A més, el programa ha revelat el motiu principal pel qual hauria pres aquesta decisió important. El pròxim mes de gener, el torero compleix 50 anys, una data que vol celebrar amb tota mena de luxes. Tant és així que ja està conformada la seva participació en la coneguda 'Corrida de la piel'.

Tanmateix, després d'aquest esdeveniment taurí, pretén posar punt final a la seva carrera. Després de conèixer la intenció del torero de tornar a les places, Ana María Aldón ha volgut compartir públicament el que pensa sobre això.

Ana María Aldón es pronuncia sobre el retorn de Jesulín als toros

Després de veure un resum sobre aquesta esperada notícia, Ana María Aldón ha estat la primera a pronunciar-se. Per això, i després que Emma García apuntés cap a una possible necessitat econòmica, la dissenyadora no ha dubtat a qüestionar aquesta informació:

"És típic dels toreros i no sempre va lligat al tema econòmic. De vegades, volen tornar a sentir aquestes tardes de glòria, l'afecte del públic". A més, la col·laboradora de Fiesta ha assegurat que és normal "quan es retiren tan joves" que tinguin "diverses reaparicions".

Gràcies a la seva relació amb Ortega Cano, Ana María Aldón coneix a la perfecció el món de la tauromàquia. Tant és així que també ha apuntat que, segurament, Jesulín de Ubrique utilitzarà la temporada d'hivern per "posar-se en forma".

Captura de 'Fiesta' amb Ana María Aldón parlant de perfil, Aurelio Manzano amb els ulls tancats i imatges d'una plaça de bous al fons el 5 de novembre de 2023

Després de posar sobre la taula tota aquesta informació, la presentadora ha preguntat a la seva companya per la relació que manté amb el torero. "Jo el conec, sí, he estat a casa seva", ha assegurat la de Sanlúcar. Enllaç que li ha permès opinar d'aquest tema amb criteri.

Tanmateix, Ana María Aldón no ha pogut evitar saltar pels aires després d'escoltar la seva companya Amor Romeira. Tal com ha assegurat la tertuliana, li sembla "meravellós" que Jesulín hagi escollit la seva ciutat natal per tornar a les arenes.

"La veritat és que tothom coneix Ubrique per ell", ha afirmat amb rotunditat la canària. Unes paraules que la dissenyadora de moda no ha trigat a corregir: “No és cert el que estàs dient”.

"Com que tothom coneix Ubrique per Jesulín? Perdona, és una localitat de Cadis molt reconeguda pel tema de la pell", l'ha corregit immediatament Ana María Aldón.

Captura de 'Fiesta' amb Ana María Aldón i Amor Romeira al plató i unes imatges de Jesulín d'Ubrique a l'aeroport el 5 de novembre de 2023

Per la seva banda, María Jesús Ruiz ha aclarit que el retorn de Jesús Janeiro és una cosa puntual, ja que només està prevista la seva participació en la 'Corrida de la piel'. Sigui com sigui, Ana María Aldón ha deixat clar que li sembla molt bé la decisió del torero.

No hi ha cap dubte de la gran expectació que ha generat el retorn de Jesulín de Ubrique a la tauromàquia. De fet, a la seva terra natal ja s'han posat fil a l'agulla per convertir aquest esdeveniment en un dels més importants dels últims anys.

➡️ Gent

Més notícies: