Muntatge de fotos de primer pla d'Ana María Aldón i José Ortega Cano, tots dos amb cares serioses
GENT

La situació sentimental de José Ortega Cano després del compromís d'Ana María Aldón

José Ortega Cano sembla estar disposat a tornar a enamorar-se

José Ortega Cano ha tornat a estar al focus mediàtic després que Ana María Aldón confirmés la seva boda amb Eladio. La notícia va fer reaccionar el clan, que no va trigar a llançar alguna indirecta a la col·laboradora de Fiesta. Tot i que la de Sanlúcar ha preferit guardar silenci, la situació torna a ser tensa entre Aldón i la família de l'extorero.

Tanmateix, Ortega prefereix fer orelles sordes i no entrar a valorar la nova vida de la mare del seu fill José María. Centrat a gaudir dels seus, sembla que el vidu de 'La más grande' ha començat de cap i de nou gràcies a una amiga especial.

José Ortega Cano preparat per presentar la seva nova amiga

José Ortega Cano no vol ni sentir a parlar de la vida de la qual ara gaudeix aquella que va ser la seva dona durant els últims anys. Ana María sembla estar gaudint d'una joventut renovada i de la seva faceta com a empresària.

La vida somriu a l'exdona d'Ortega, que ja ha començat a planificar la seva boda amb Eladio. La notícia va caure com un gerro d'aigua freda a la família de l'extorero, que no va trigar a reaccionar-hi. Si la primera a mostrar el seu malestar va ser Gloria Camila, ara ha estat la germana d'Ortega qui llançava una indirecta a la seva excunyada.

Ana María Aldón agafada de la mà de la nova parella passejant pel carrer

"M'és igual, no vull saber res d'aquesta persona. No m'interessa", comentava Mari Carmen sobre els plans de futur d'Aldón. A qui tampoc sembla interessar-li és al vidu de la chiponera.

Des que es va conèixer la notícia de la seva boda amb Eladio, Ortega ha evitat pronunciar-se sobre el tema. Molt més tranquil després de l'enrenou que va causar el seu divorci, l'únic que pretén és gaudir de la seva família i dels seus amics.

Primer pla de José Ortega Cano als Premis Carrusel

Sobretot d'algú molt especial amb qui José podria deixar-se veure d'aquí a una mica. Segons 20 minuts, l'extorero té diversos esdeveniments als quals acudirà amb "una amiga", la identitat de la qual és, de moment, una incògnita.

Així ho confirmava Ortega als organitzadors perquè els consti que hi anirà acompanyat. Haurà refet la seva vida? Es tractarà de la presentació pública de la seva nova parella? Caldrà esperar el photocall per conèixer la identitat de la dona misteriosa.

José Ortega Cano i l'última amiga coneguda després de divorciar-se d'Ana María

Cal remuntar-se fins a principis d'any per recordar l'últim cop que vam veure Ortega Cano acompanyat d'una amiga després de divorciar-se. Poc temps després de trencar el seu matrimoni amb Ana María, l'extorero s'hi va deixar veure amb Isabel Luna.

Les seves imatges junts en diversos esdeveniments van generar els rumors sobre una possible relació amb la 'cantaora'. Segons va explicar Isabel, ella va ser el seu suport més gran després de la ruptura amb Aldón, però les coses es van començar a complicar.

Isabel Luna asseguda amb el braç enlaire i José Ortega Cano de peu mirant-la durant un concert

L'entorn de l'extorero va afirmar que "intentava lligar amb ella com fos", però que Luna el va rebutjar advertint-lo que tenia parella. Aquest rebuig va provocar un profund malestar a José, ja que estava convençut que trobaria en Isabel algú amb qui reconduir la seva vida sentimental.

Des de llavors es van deixar de veure i, fins i tot, es va arribar a comentar que el pare de Gloria Camila "la va bloquejar". "El seu despit és brutal", van comentar a Informalia fonts properes a la cantant.

José Ortega Cano amb el cap de costat i mirant a càmera

La mateixa informació va treure a la llum la part més tèrbola de José, aquella que Rocío Carrasco va esmentar al seu documental sobre com és a la intimitat. "Aquest home és molt masclista, és dels d'ordre i comandament", van afegir.

Ara sembla que Ortega podria haver trobat una nova amiga coincidint amb l'anunci de la boda d'Ana María. Veurem què passarà amb aquesta amistat i si l'ex de la col·laboradora intenta tornar a trobar l'amor.

➡️ Gent

Més notícies: