Muntatge de fotos de primer pla de Rocío Flores, amb rostre seriós, Antonio David Flores fent ganyotes i Rocío Carrasco amb rostre neutre al programa 'Bake Off Celebrity' de RTVE
GENT

La foto que Rocío Flores va enviar a Antonio David el gran dia de Rocío Carrasco

Rocío Flores ha reaccionat a l'aparició de Rocío Carrasco compartint entre els seus seguidors la imatge que ha enviat a Antonio David Flores

Rocío Carrasco va viure dijous a la nit, 11 de gener, el seu gran dia amb l'estrena de Bake Off, el nou programa de TVE. La filla de 'La más grande' s'ha posat el davantal per demostrar els seus dots a la rebosteria.

Per primera vegada des que va protagonitzar els seus dos documentals, Rocío tornava a la televisió concursant com una més dels seus companys. A centenars de quilòmetres, Rocío Flores reaccionava a la nova feina de la seva mare. Ho feia enviant una foto a Antonio David Flores amb la qual va demostrar com continuen estant d'units i així ignoraven la participació d'aquesta en el format de RTVE.

Rocío Flores mostra amb una foto com està d'unida a Antonio David Flores en l'estrena de Rocío Carrasco

No sabem si Rocío Carrasco es va imaginar què provocaria la seva reaparició televisiva entre Rocío Flores i Antonio David Flores. Però la veritat és que, lluny de sentir empatia pel seu patiment, la seva filla s'ha unit més a l'exguàrdia civil.

La neta de la chipionera acostuma molt a compartir amb els seus seguidors fotos amb indirectes i, aquesta vegada, ho ha tornat a fer. Encara que més que una indirecta davant l'estrena imminent de Carrasco, es tracta d'una confirmació.

Plànol mitjà de Rocío Carrasco, amb rostre seriós, al plató del programa 'Bake Off Celebrity' de RTVE
Rocío Carrasco es va posar el davantal | RTVE

En aquesta ocasió, Rocío mostrava als seus 700 000 seguidors la imatge que va enviar al seu pare el gran dia de la seva mare. Es tracta d'una foto on la jove posa davant de la càmera amb una ganyota divertida, i rep la mateixa resposta per part d'Antonio David.

"Així ens comuniquem mentre penquem", escrivia Rocío, confirmant així la bona relació que encara manté amb l'exguàrdia civil. De la mateixa manera, l'exmarit de Rocío Carrasco compartia al seu perfil d'Instagram la mateixa publicació coincidint amb l'estrena de la seva exdona.

Es tracta d'una cosa casual o intencionada? Sigui com sigui, no és la primera vegada que la influencer comparteix imatges justament quan Rocío reapareix a la televisió. Encara que sol publicar fotos amb el seu pare, per a molts és cridaner que ho faci quan la filla de Pedro Carrasco intenta tirar endavant.

Rocío Carrasco, cada vegada més lluny de Rocío Flores

Mentre Rocío Flores i Antonio David continuen presumint davant de tots de la seva excel·lent relació, la dona de Fidel Albiac continua amb els seus projectes. Explicar el que va viure durant el seu matrimoni amb l'exguàrdia civil li ha obert les portes a una nova vida.

Una vida que no deixa de ser objecte de crítiques per part del pare dels seus fills, que continua esclatant contra ella al seu canal. Cada pas endavant que fa per guanyar-se la vida és qüestionat per Antonio David, mentre encara compta amb el suport de la seva filla.

Muntatge de fotos de pla curt de Rocío Flores amb rostre seriós i la seva mare, Rocío Carrasco, amb rostre neutre
Rocío Flores s'allunya de Rocío Carrasco el seu gran dia | Instagram, @rotrece, RTVE, e-noticies.cat

No sabem si la influencer va estar ahir pendent de l'estrena de la seva mare a Bake Off. Però recordant les seves reaccions en aparicions passades, no seria estrany que hagués canviat de canal.

A diferència de la seva actitud envers els projectes de Rocío, la neta de 'La más grande' sempre ha manifestat públicament el seu suport a Antonio David. Fins i tot ha promocionat entre els seus fans el canal que l'excol·laborador té a YouTube perquè guanyi seguidors.

Captura del directe de YouTube d'Antonio David Flores amb Rocío Flores el 13 de juny de 2023
Rocío Flores sí que ha donat suport al seu pare en els seus projectes | YouTube, Antonio David Flores

A més, en alguna ocasió ha participat en els seus directes, cosa que, sens dubte, representa clarament el seu posicionament. Això l'allunya d'una possible reconciliació amb Rocío, que ja al seu documental va manifestar allò que caldria per a un acostament.

Per a la filla de la cantant, resulta fonamental que la seva filla prengui distància del seu pare i sigui capaç de prendre consciència de les coses. Cosa que ara com ara no ha passat i que, tenint en compte la seva última publicació, no està disposada a fer.