Muntatge d'Isabel Preysler somrient, un cor trencat i un pastís d'aniversari

GENT

Isabel Preysler trenca una relació important per a ella just el dia del seu aniversari

Isabel Preysler ha decidit prendre una decisió dràstica atesa la situació que s'està vivint a la seva família

Isabel Preysler viurà avui un dia molt especial. Sí, perquè aquest diumenge, 18 de febrer, és de celebració. I és que compleix ni més ni menys que 73 anys, cosa que suposarà que el festegi amb la família i els amics.

Això sí, Isabel Preysler no comptarà amb la companyia d'una persona que ara forma part del seu entorn més íntim. Hi ha trencat la relació perquè, en la suposada crisi de la seva filla Tamara Falcó i Íñigo Onieva, s'ha posicionat al costat d'aquest. Ens estem referint a la seva mare, Carolina Molas.

Isabel Preysler decideix trencar el seu enllaç amb Carolina Molas

Isabel Preysler, que recentment ha estat notícia pels atacs que ha rebut de Carmen Lomana, és avui actualitat. És clar, perquè compleix anys, per la qual cosa ho celebrarà com l'ocasió s'ho mereix. Ho farà envoltada dels fills, dels nets i segur que de més d'un amic i sense la presència de Carolina.

És veritat que l'ex de Mario Vargas Llosa mai no ha sentit gaire estima per la mare del seu gendre Íñigo Onieva. Per això va mantenir amb ella les distàncies abans del casament d'ell i Tamara. Després, per certs compromisos familiars, no li va quedar més remei que tenir cert contacte, però ara ha decidit tancar-lo del tot.

Isabel Preysler no vol que Molas estigui al seu aniversari ni al seu cercle, per la postura que aquesta ha adoptat en la complicada situació actual. Ens estem referint que Falcó i Onieva semblen estar vivint una crisi i la mare del jove s'ha posicionat a favor seu. Per tant, s'ha posat al bàndol contrari al seu, ja que dona suport a la seva filla de manera incondicional.

Carolina Molas somrient amb un abric negre davant un micròfon
Isabel Preysler no vol saber res de Carolina Molas | Europa Press

La famosa filipina té clar que la família del seu gendre, especialment ell i la seva mare, li ha fet molt de mal a la Tamara. És més, sembla que a ella tampoc li agrada que la seva consogra parli amb la premsa sobre la relació de la parella, encara que sigui per desmentir rumors. Per això, no vol saber res d'aquest clan i això, suposadament, ha augmentat considerablement la tensió entre les dues famílies.

Isabel Preysler coneix les darreres informacions de la suposada crisi

Isabel Preysler segur que sap de primera mà en quin punt està la relació de la seva filla i d'Íñigo. Una noia que ara ha volgut desmentir del tot que estigui travessant una situació difícil amb el seu marit.

La jove ha parlat sobre això a la desfilada de Pedro del Hierro, dins de la Fashion Week Madrid. Exactament, ha dit que “per ara, zero crisis”.

A més, la filla d'Isabel ha aprofitat per negar els rumors que indicaven que estava dormint a casa de la seva mare. En aquest sentit, ha manifestat: “Això sí que no és veritat. Jo tinc habitació a casa seva, però jo dormo a la meva”.

Fins i tot, ha explicat que si va per estar amb aquella és perquè la visitarà. Encara que també per fer gimnàstica juntes i fins i tot per emportar-se una mica de menjar.

Selfie de Tamara Falcó i Íñigo Onieva somrient
Isabel Preysler ha vist la seva filla negar públicament totes les especulacions | @tamara_falco, Instagram

Sobre els rumors que la tenen al disparador també ha estat molt contundent. Ha explicat que “la veritat intento viure una mica aliena als rumors i crec que és una mica cíclic també. Després, el següent serà que estic embarassada”.

Sigui com sigui, serà interessant veure si Preysler té avui a la festa d'aniversari la companyia d'Onieva o no. Si ell hi va, pot acabar amb els rumors d'inestabilitat matrimonial. Si falta, per contra, serà una prova més que l'amor de la parella és a la corda fluixa.

➡️ Gent

Més notícies: