Muntatge d'Elena Tablada seriosa, Javier Ungría parlant amb una camisa vaqueta, unes mans juntes i una creu vermella

GENT

Elena Tablada i el motiu pel qual no ha perdonat Javier Ungría després de la ruptura

Elena Tablada ha trencat el seu silenci a través d'una nova entrevista i ha revelat el motiu principal de la seva ruptura amb Javier Ungría

Elena Tablada ha revelat a través de la seva última entrevista el motiu pel qual li costa perdonar Javier Ungría després de la seva ruptura. Declaracions que s'han produït només uns dies abans que l'empresari comenci la seva nova aventura televisiva com a concursant de Supervivientes 2024.

Després del naixement de diversos rumors, l'estiu passat va ser la mateixa dissenyadora la que va confirmar la separació sentimental. "L'amor i el respecte entre nosaltres és profund i latent", va assegurar la influencer, deixant clar que "estarem units sempre".

Javier Ungría i Elena Tablando rient asseguts en unes cadires blanques
Elena Tablada confessa el motiu de la seva ruptura amb Javier Ungría | Europa Press

Des d'aleshores, Elena Tablada no havia tornat a pronunciar-se, fins ara. Sis mesos després del comunicat esmentat, l'ex de David Bisbal ha concedit una nova entrevista a ¡Hola!.

Durant aquesta conversa, l'ex de Javier Ungría ha revelat els motius que els van portar a prendre aquesta decisió important. Tal com ha confirmat ella mateixa, el seu amor "no era prou fort":

"Hauria estat tot més fàcil i sa si hi hagués hagut terceres persones. Les excuses van ser tan cruels que, com a mare, només em va néixer deixar-lo anar i allunyar-me el màxim possible".

Elena Tablada revela el motiu pel qual no ha pogut perdonar Javier Ungría després de la ruptura

Després d'assegurar que el motiu principal de la dolorosa ruptura va ser que el seu amor "no era prou fort", Elena Tablada ha confessat com es troba actualment.

"Ha estat un procés molt dur i segueix sent-ho. Vaig perdre el meu ideal, la meva estabilitat econòmica, la meva imatge de mi mateixa, les meves ganes, la meva llum. Però en aquesta foscor vaig aprendre la importància de posar límits i de dosificar el que lliuro", ha assegurat la influencer.

Elena Tablada somrient amb els cabells ondulats
Elena Tablada ha hagut de demanar ajut psicològic després de la seva separació | Europa Press

A més, Elena Tablada ha volgut deixar clar que és molt important demanar ajuda professional sempre que calgui. Per això, no ha tingut objeccions a assegurar que ella ha hagut de recórrer a la teràpia per superar aquest dur moment de la seva vida:

"M'ha ajudat moltíssim. Ara estic en aquest procés d'estimar-me, de cuidar-me, de valorar-me… He plorat molt i ha estat enriquidor plorar i veure que a la vida res no és etern".

D'altra banda, Elena Tablada ha compartit una reflexió personal a què ha arribat durant tot aquest temps. Segons ella, cal "adonar-se que hi ha persones que tenen una data de caducitat" a les nostres vides.

Javier Ungría parlant amb una camisa texana davant un micròfon vermell
Javier Ungría sempre s'ha mantingut en un segon pla | Europa Press

Finalment, la influencer ha volgut agrair públicament tot l'afecte que ha rebut en aquests moments durs. A més de dedicar unes emotives paraules a la seva amiga Chenoa, també ha deixat clar que ha rebut el suport de David Bisbal malgrat els seus enfrontaments judicials:

"David ha mostrat molta empatia davant de la situació. Li estic molt agraïda". D'altra banda, Elena Tablada ha anunciat que ja s'han engegat amb els tràmits del divorci.

Per la seva banda, Javier Ungría ha optat per mantenir-se en un segon pla durant tot aquest temps. Tot i això, setmanes després de fer-se oficial la seva separació, l'empresari sí que s'hi va pronunciar.

"Són decisions que hem hagut de prendre, però molt bé, tots estem molt bé", ha assegurat l'exmarit d'Elena Tablada davant les càmeres d'Europa Press.

Javier Ungría tindrà l'oportunitat de parlar sobre aquest tema a Supervivientes 2024

Després de les declaracions d'Elena Tablada, ara toca esperar per veure si, durant el seu pas per Supervivientes 2024, Javier Ungría comparteix alguna confessió amb els seus companys sobre delicat tema personal.

Ja queda molt poc perquè la nova edició d'aquest conegut reality de Telecinco doni el seu tret de sortida, però per ara només s'han confirmat dos noms. Segons ha pogut saber El Mundo, Javier Ungría compartirà aquesta experiència amb Arantxa del Sol, l'única confirmada fins ara.