Muntatge de primer pla d'Isa Pantoja seriosa, Asraf Beno seriós amb samarreta negra i una casa al costat d'una exclamació
GENT

Isa Pantoja i Asraf Beno revelen què ha passat amb la casa que van comprar fa mesos

La parella ha donat a conèixer als seus seguidors l'última hora relacionada amb la casa que van adquirir al març

Isa Pantoja i el seu marit Asraf Beno van adquirir la seva primera casa en comú el mes de març passat. Un baix ubicat a El puerto de Santa María, Cadis, amb què la parella es va mostrar des del principi molt il·lusionada. Ara, tres mesos després de trepitjar per primera vegada la que serà la nova llar, la filla d'Isabel Pantoja i la seva parella han donat a conèixer una cosa molt important.

El matrimoni va tenir clar des del principi que volien emprendre algunes reformes abans d'instal·lar-se definitivament a la seva casa nova. Canvis que han estat compartint tots dos amb els seus seguidors de xarxes socials. És precisament a través d'Instagram des d'on Asraf i Isa han explicat el darrer pas que han fet.

Imatge d'una història d'Instagram que mostra una construcció en procés amb materials de construcció i una paret de vímet al fons. Storie d'Isa Pantoja a Instagram el 26 de juny de 2024

Si bé l'interior de l'habitatge ja està gairebé totalment acabat, ara la vista està posada a l'exterior, en concret al pati. "Estem enllosant aquesta part per posar la pèrgola que posarà cari, perquè costava 400 € i per això ho posarà ell, que és molt manyós", explicava Isa.

El canvi d'última hora que Isa Pantoja ha comunicat

Una gravació en què la jove i la seva parella mostren la part exterior del baix que han adquirit encara en obres. La idea és col·locar una pèrgola i serà Asraf qui s'encarregui de fer aquesta tasca. Segons ha explicat Isa han preferit ser ells mateixos qui facin la feina per evitar-ne el cost.

Poc després, la col·laboradora de televisió mostrava una imatge a la piscina comunitària on apareixia prenent-se un descans de la reforma.

Molt il·lusionats en aquesta nova etapa de la seva vida, Pantoja i Beno estan gaudint de cada nou pas que estan fent a la seva nova llar. Tenen clar que no s'hi instal·laran fins que no s'adapti als seus gustos i necessitats.

Muntatge amb un primer pla d'Isa Pantoja seriosa a l'aeroport i Asraf Beno amb cara sorpresa

Pel que fa a l'interior de l'habitatge, Isa ha mostrat imatges on predominen els tons clars que aporten lluminositat i amplitud. Amb tot, encara fan front a canvis d'última hora, com el que recentment comentava la parella d'Asraf Beno a les xarxes.

"Quan ja teníem tot el disseny fet, vam decidir canviar aquesta paret i posar-hi color", explicava Pantoja, que compartia la seva història amb la interiorista que ha contractat per a la nova llar.

Un text que acompanyava una fotografia d'una paret llisa i una televisió col·locada sobre un moble blanc. Imatges que deixen clar que és al saló on han pensat donar un toc de color.

Asraf i Isa fa uns quants mesos que posen al seu gust la casa nova

Des del principi, Asraf i Isa Pantoja tenien clar que volien donar a casa seva un estil minimalista. La filla de la 'tonadillera' va compartir a les xarxes algunes imatges que mostraven la idea que tenien per a la seva nova llar.

"Estic buscant interiorista. Si algú sap d'algun de confiança, si us plau, escriviu-me per privat", compartia al seu perfil.

Captura d'un post d'Isa Pantoja amb una imatge amb Asraf Beno

Sembla que la jove va trobar el professional que estava buscant i que els està ajudant amb la idea d'aconseguir una llar al seu gust. Una casa lluminosa amb el blanc com a color predominant i amb la fusta i el marbre molt presents a cadascuna de les estances.

➡️ Gent

Més notícies: