Un home pensatiu, amb un fons que mostra un edifici amb un cartell de TV3 i un cercle vermell que ressalta una imatge borrosa de tres persones.
GENT

L'audiència dicta sentència per a Marc Ribas i el seu nou programa a TV3

'Cuina com puguis' aconsegueix un 13,9% de share en el seu primer dia, encara que també ha rebut algunes crítiques

Aquest dimecres s'ha estrenat a TV3 el programa Cuina com puguis, el nou projecte estrella de Marc Ribas. El presentador de TV3, conegut pel seu paper a Joc de cartes, torna a endinsar-se en l'àmbit culinari. De fet, aquest nou programa, que combina cuina i humor, busca descobrir quin famós improvisa millor darrere els fogons.

La mecànica del programa és molt senzilla. Un total de vuit celebritats s'enfronten a dues eliminatòries sorpresa. En aquest sentit, cada episodi posa a prova l'execució, la creativitat i la tècnica a la cuina dels participants.

L'objectiu final és superar el contrincant i guanyar-se l'anhelada jaqueta daurada. La dificultat és que, mentre cuinen, els participants es llancen indirectes de forma constant. Això els desconcentra i, per si no n'hi hagués prou, la desafiant mirada de Marc Ribas també és present en tot moment.

Uns resultats esperançadors, encara que amb alguna crítica

Si ens fixem en els resultats d'aquest primer programa de Cuina com puguis, l'audiència ha dictat sentència, amb un 16% de share, segons Fórmula TV. No es tracta d'un mal resultat, per la qual cosa caldrà veure si es manté a les pròximes entregues. Ara bé, el nou projecte de Marc Ribas també ha rebut crítiques a les xarxes socials.

En primer lloc, la manca de química entre els famosos i el presentador no ha passat desapercebuda per als espectadors. A més, el format predictible i les rivalitats poc autèntiques tampoc no han acabat d'agradar.

Persones posant de manera divertida en un set de televisió

Alguns espectadors ho han comparat amb altres programes sobre cuina i s'han adonat que a Cuina com puguis li falta gràcia. De fet, creuen que haurien d'afegir alternatives, per a fer-ho més enriquidor.

Algunes de les crítiques que ha rebut el programa

Un usuari de X (abans Twitter) ha compartit una crítica clara, directa i concisa sobre el programa: "Quina xorrada". Amb aquest missatge es deixa clar que encara queda molt per millorar, si el programa vol ser tendència.

A aquest comentari se li han sumat més respostes amb diferents crítiques. "Sí, no té cap mena gràcia, m'agradava més el Joc de cartes, almenys coneixíem restaurants", ha respost una usuària.

Cal destacar que Cuina com puguis no només s'emet a la televisió, sinó que també està disponible a la plataforma digital. Un clar intent per acostar-se al públic més jove, que en els últims anys s'ha anat allunyant a poc a poc de la televisió tradicional.

➡️ Gent

Més notícies: