Muntatge amb Carmen Sevilla en primer pla somrient i Augusto Algueró atenent la premsa
GENT

L'aniversari de Carmen Sevilla: què ha passat amb la seva herència i Augusto Algueró

Es compleix el primer any de la mort de Carmen Sevilla després de passar més de deu anys ingressada a una residència

Ha passat un any des que l'estimada i emblemàtica Carmen Sevilla va deixar el cine espanyol orfe. L'actriu havia estat des de 2009 ingressada a una residència a conseqüència de l'Alzheimer que patia. Tanmateix, malgrat estar completament allunyada de tot, a Carmen no li ha faltat l'afecte de la gent i del seu fill.

Augusto Algueró va ser qui es va encarregar de les cures de la seva mare i de procurar que la seva estada a la residència fos correcta. Avui, un any després de la mort de la intèrpret, Augusto es troba completament desaparegut dels mitjans. L'herència de Carmen va passar a les mans del seu primogènit, que ara mateix és qui gestiona tot el patrimoni.

Foto de Carmen Sevilla des d'una finestra

Es compleix el primer aniversari de la mort de Carmen Sevilla

Carmen Sevilla és, i sempre continuarà sent, una de les actrius més reconegudes i estimades del nostre cinema. Amb la seva simpatia, naturalitat i bellesa va aconseguir l'afecte del públic que, tal com avui fa un any, plorava la seva mort. Carmen ens va deixar un 27 de juny del 2023 després de passar 14 anys lluitant contra l'Alzheimer.

Va ser el seu fill Augusto Algueró qui es va encarregar de vetllar que la seva mare rebés les cures necessàries durant la seva malaltia. El productor sempre ha estat en un discret segon pla i, un any després de morir Carmen, continua allunyat dels focus. Algueró va ser l'hereu del llegat de la seva mare i durant aquest temps s'ha encarregat de gestionar-ne el patrimoni.

Imatge d'Augusto Algueró i Carmen Sevilla

La llarga trajectòria professional de Carmen es tradueix en un gran llegat fruit del seu esforç i dedicació. El que va passar amb l'herència de l'actriu és que aquesta va passar a les mans del seu fill qui, ja en vida de la seva mare, en va vendre una part. Sobretot obres d'art.

Quan va morir, l'herència de la coneguda com a 'novia d'Espanya' va acaparar gran part de l'interès mediàtic. Encara que mai no s'ha arribat a confirmar, diversos mitjans coincidien a xifrar la seva fortuna en 10 milions d'euros. El llegat es componia de propietats immobiliàries, una societat empresarial i joies i obres d'art, dues aficions amb què va aconseguir una gran col·lecció.

Foto de Carmen Sevilla somrient

Augusto no va necessitar la mort de la seva mare per gestionar el seu patrimoni. Ja en vida va agafar les regnes del llegat fent-se'n càrrec. Després de la mort de Carmen, Algueró va passar a ser accionista majoritari de l'empresa que gestionava tot el patrimoni de la seva mare.

Así es la vida actual del fill de Carmen Sevilla

Des que Carmen Sevilla va ser ingressada a la residència no li va faltar el suport constant del seu fill. Augusto era qui gestionava totes les visites i qui va evitar que l'evolució de la seva mare transcendís als mitjans.

El seu hermetisme va ser absolut i només va permetre que Moncho Ferrer, gran amic de l'actriu, la visités. Tot i ser fill d'una de les actrius més reconegudes del nostre país, Algueró ha optat per viure al marge dels mitjans.

Augusto Algueró seriós parlant amb la premsa des del cotxe

Quan va morir Carmen, van sorgir diverses polèmiques, sent-ne la més comentada la seva decisió de fer un funeral en la més estricta intimitat. Algueró es va negar que el públic se n'acomiadés i va blindar completament el seu últim adeu. Al cap i a la fi, era un fill acomiadant-se de la seva mare.

El fill de Carmen va ser durant dies objecte de nombroses crítiques, però ell sempre ha guardat silenci. L'únic que va desmentir en privat va ser el fet que l'acusessin de no haver recollit les cendres de la seva mare.

El productor i compositor musical porta una vida molt discreta a casa seva a Pozuelo de Alarcón. La seva vida privada és tot un misteri, se sap que té dos fills grans, fruit del seu matrimoni amb la seva exdona Marta Díaz.

➡️ Gent

Més notícies: