Muntatge de fotos de primer pla d'Irene Urdangarin i, al costat, una imatge de Victoria Federica i una altra imatge difuminada amb interrogants

Irene Urdangarin podria estar enamorada d'algú de l'entorn de Victòria Federica

Irene Urdangarin podria estar il·lusionada

Irene Urdangarin ja ha tornat a Ginebra després d'unes setmanes a Madrid. Ara, la filla d'Iñaki Urdangarin està immersa a treure's el carnet de conduir. Segons ha avançat Vanitatis, Irene ja hauria aprovat l'examen teòric, i aviat tornarà a la capital per continuar.

Irene s'ha trobat molt a gust aquestes setmanes a Madrid, sobretot en companyia de la cosina Victòria Federica. Les dues cosines mantenen una relació estreta d'amistat.

Totes dues han estat captades per la ciutat amb amigues i també amb algun amic. Les especulacions sobre si el cor d'Irene podria estar ocupat també han vist la llum. Fins i tot, s'ha arribat a plantejar que aquesta suposada il·lusió podria ser del cercle de la seva cosina.

Irene Urdangarin ha gaudit al màxim del seu temps a Madrid

El passat mes de juny, Irene Urdangarin, la filla més petita de l'encara matrimoni format per Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina, feia els 18 anys. Per això, el focus es va col·locar sobre ella, encara que la jove continua mantenint-se molt discreta davant els mitjans de comunicació.

Així i tot, la premsa ha seguit molt de prop els passos de la jove durant la seva estada a Madrid les últimes setmanes. Irene té un objectiu clar: marxar de voluntariat a principis d'any. Es tractaria d'un viatge de cooperació internacional que es duria a terme entre el gener i el febrer de 2024.

Irene Urdangarin i Victoria Frederica de compres
Irene Urdangarin ha gaudit de la seva estada a Madrid | Europa Press

Tal com apunta la periodista Silvia Taulés, la família considera que necessita el carnet abans d'emprendre el viatge. "Tenir el carnet és fonamental per dur a terme el seu projecte", asseguren fortes properes a Vanitatis.

Per això, aquestes últimes setmanes han estat molt atrafegades per a Irene a Madrid. La jove estudiava per a la prova teòrica del carnet de conduir, però també ha tingut temps per al lleure i per fer les coses pròpies d'una noia de 18 anys.

Irene manté una relació fantàstica amb la seva cosina Victòria Federica, i qui millor que la socialité per ensenyar-li la ciutat a fons?

Irene ha conegut molta gent gràcies a la seva cosina Victòria

Malgrat que la jove està bé a Ginebra, la veritat és que a Madrid se sent com a casa. Victòria s'ha encarregat que a la seva cosina no li faltin sortides de lleure i diversió durant la seva estada aquestes setmanes. A més, tal com asseguren des de Vanitatis, Irene compta amb una gran quantitat d'amigues i algun "amic del qual està molt pendent"

Victoria Frederica i Irene Urdangarin de compres en un conegut supermercat
Irene i Victoria són grans amigues | Europa Press

Això fa saltar totes les alarmes, podria Irene tenir alguna il·lusió? Si fos així, aquesta persona que estaria robant el somriure a Irene vindria per part de l'entorn de Victòria.

La veritat és que, més enllà de ser cosines, totes dues són molt bones amigues i grans confidents. Irene té prevista la seva tornada a Madrid d'aquí a unes setmanes per continuar amb el carnet de conduir i passar-hi les festes nadalenques.