Muntatge de Lydia Lozano somrient al costat d'una imatge de Ylenia Carrisi
GENT

La foto exclusiva de Ylenia Carrisi, la dona que va canviar la vida de Lydia Lozano

Lydia Lozano va assegurar que Ylenia Carrisi era viva i la seva mare, la cantant Romina Power, encara la continua buscant

Lydia Lozano va voler donar una gran exclusiva el 19 de febrer del 2005 i va assegurar que Ylenia Carrisi estava viva. Ylenia era la filla d'Al Bano Carrisi i Romina Power, tristament desapareguda el 1995. Fa unes hores, 23 anys després d'aquest succés, han publicat una fotografia exclusiva de la noia.

Lydia Lozano va seguir una exhaustiva investigació i fins i tot va viatjar a Santo Domingo, on creia que hi havia Ylenia. Tot i això, les seves pistes no el van portar enlloc i no va tenir més remei que reconèixer que havia comès un error. Això sí, la font de la qual va viure Lydia era de total solvència, encara que ella mai no ha delatat el seu informador.

Captura post Instagram com Romina Power i Ylenia Carrisi de petita
La foto inèdita de Ylenia Carrisi | Instagram, @rominaspower

Romina Power es va separar d'Al Bano i actualment tenen opinions completament diferents. Mentre ella pensa que la seva filla continua viva, Al Bano està convençut que ha mort. Per això la cantant ha llançat un nou missatge i ha aprofitat per publicar una foto inèdita de Ylenia.

"Si tan sols poguéssim canviar el destí dels nostres fills per no deixar-los patir mai", escriu Romina. El motiu? S'acosta una data important per a la família: demà, 29 de novembre, Ylenia Carrisi hauria complert 53 anys.

Lydia Lozano va canviar la seva vida per Ylenia Carrisi

Lydia ha demanat perdó en innombrables ocasions. "Tenia un currículum irreprotxable i ja no el tinc", va declarar entre llàgrimes a La Caja Deluxe . La notícia que va donar canvi a la seva vida i a hores d'ara li continuen recordant l'error que va cometre.

Imatge de Ylenia Carrisi posant somrient amb els braços davant del cos
Ylenia Carrisi va desaparèixer el 1995 | GTRES

Lozano és una de les protagonistes de ¡Sálvase quien pueda!, un reality de Netflix que està sent un èxit. L'objectiu és que Lozano i els seus companys de Sálvame trobin feina a Amèrica, però la col·laboradora ha tingut problemes. Només arribar a Miami li han recordat que el 2005 va donar una informació poc rigorosa de Ylenia.

Cal tenir molt present tots els èxits de Lydia, que està darrere de grans exclusives. Per exemple va ser la primera a dir que Belén Esteban estava embarassada de Jesulín de Ubrique. Una notícia que va ocupar les pàgines de les millors revistes del cor.

La nova foto de Ylenia Carrisi

El gener del 2024 es compliran 30 anys de la desaparició de Ylenia Carrisi i Romina Power no vol que caigui en l'oblit. Per això ha llançat un nou missatge a les seves xarxes socials, on acumula més de 230.000 seguidors.

Lydia Lozano vestida amb un batí blanc i amb un comandament de la televisió a la mà al reality 'Sálvese quien pueda'
Lydia Lozano ha demanat perdó en infinitat d'ocasions | Netflix

Romina va coincidir amb Lydia a Sálvame Deluxe i el programa va registrar un èxit d'audiència. La periodista va tornar a disculpar-se amb la mare de Ylenia durant una entrevista que va ser la més cara de la història de Sálvame. El tema continua generant interès i això es tradueix en diners.

Lydia ha rebutjat grans quantitats per desvelar qui va ser la seva font durant el cas i sempre ha guardat silenci. Ara, però, té una nova oportunitat per sincerar-se perquè està escrivint el seu llibre de memòries