Muntatge de fotos d'Iñaki Urdangarin i Irene Urdangarin amb l'skyline d'Abu Dhabi i la bandera del mateix país al costat de tots dos
GENT

Irene Urdangarin, la raó per la qual Iñaki Urdangarin es nega a viure a Abu Dhabi

El pare d'Irene Urdangarin ha rebutjat una oferta de feina als Emirats Àrabs perquè no vol separar-se dels seus fills

Irene Urdangarin s'ha convertit en un dels principals inconvenients pels quals Iñaki no accepta un canvi fonamental a la seva vida. Sembla que l'acord entre l'exduc de Palma i la infanta Cristina està a punt de resoldre's, però encara no està tot lligat.

Per exemple, hi ha la proposta que ha rebut Iñaki de traslladar-se a Abu Dhabi. Una proposta per intentar allunyar-lo de l'interès mediàtic, però que aquest es nega a assumir, ja que no vol separar-se dels seus fills.

El pare d'Irene Urdangarin rebutja una oferta de feina perquè no vol separar-se dels seus fills

Urdangarin es troba entre l'espasa i la paret. Fa mesos que espera que les negociacions amb la infanta Cristina arribin a un acord, i sembla que és cada cop més a prop.

Segons En Blau, el “divorci és imminent”, per la qual cosa sembla que els pares d'Irene Urdangarin han arribat a un acord. L'exjugador d'handbol hi podria haver aconseguit un pacte monetari amb què poder viure sense cap dificultat.

Iñaki Urdangarin amb rostre somrient el dia 19 de setembre del 2019
Iñaki Urdangarin es nega a separar-se dels fills | Europa Press

Tanmateix, la intenció d'Urdangarin és treballar en alguna cosa que realment el motivi. És aquí on entra en joc l'oferta professional que suposadament hauria rebut. Pel que sembla, Joan Carles I hauria mogut els seus fils perquè el seu exgendre trobi feina a Abu Dhabi.

La capital dels Emirats Àrabs sembla haver-se convertit en el lloc per als 'exiliats' de la família reial i Iñaki hi tindria un lloc. La intenció no seria cap altra que apartar-lo de l'interès mediàtic i de les polèmiques que suscita la seva relació amb Ainhoa Armentia.

No obstant això, malgrat que l'oferta de treball podria resultar temptadora, el pare d'Irene s'ha negat en rotund. El motiu seria que es nega a allunyar-se dels fills. Tot i que actualment cadascun resideix en llocs diferents, mudar-se a Abu Dhabi suposaria una distància molt superior.

Iñaki Urdangarin amb l'infanta Cristina i la seva filla, Irene Urdangarin, a Vitoria
Malgrat viure separats, Iñaki pot veure amb assiduïtat Irene Urdangarin | GTRES

Atès que Iñaki resideix a Vitòria amb la seva mare, a Irene, Pablo, Miguel i Juan els resulta més viable anar a visitar-lo. Cosa que no podrien fer amb assiduïtat en cas que acceptés la seva feina en un altre continent.

Iñaki i les seves opcions per no perjudicar la relació amb Irene Urdangarin

La mateixa informació suggereix que són diversos els interessats a comptar amb la col·laboració d'Urdangarin. La seva imputació en el cas Nóos no sembla que hagi tancat les portes del món laboral i tindria diverses ofertes sobre la taula.

En aquest sentit, l'exduc de Palma té a les seves mans poder acceptar aquella feina que compagini millor amb la seva situació actual. La relació amb la seva filla Irene no travessa el seu millor moment i l'última cosa que li interessaria seria que s'acabés de refredar.

Primer pla d'Irene Urdangarin amb el rostre neutre
Iñaki no desitja que la seva relació amb Irene es refredi encara més | GTRES

Irene continua sense acceptar Ainhoa Armentia, encara que això no li impedeix sentir adoració pel seu pare. Tot i que està dolguda pel que ha passat amb la seva mare, continuen mantenint el contacte malgrat la complicada situació familiar.

De fet, aquest Nadal podrien no passar-lo junts, ja que la noia es quedarà a Madrid per treure's el carnet de conduir. Després, posarà rumb al seu viatge com a cooperant internacional, que suposarà una gran distància entre pare i filla.

Tot i això, Iñaki ha rebutjat un xec en blanc pel seu viatge als Emirats Àrabs. No només representa allunyar-se del soroll mediàtic, també de la vida dels seus fills, cosa que no està disposada a fer.

Per no parlar de com aquesta feina afectaria la seva relació amb l'advocada. Ainhoa està desitjant que signi el divorci per començar una vida en comú. Per això, traslladar-se a Abu Dhabi trencaria els seus plans de futur.