Muntatge de fotos de Julián Muñoz amb Mayte Zaldívar en primer pla i una imatge circular amb el seu xicot, Fernando Marcos
GENT

Les imatges que mostren la veritat sobre Fernando, el xicot de Mayte Zaldívar

Fernando Marcos i les instantànies que deixen a la vista el que en realitat passa amb la parella de Mayte Zaldívar

Fernando Marcos, que va ser parella de Mayte Zaldívar durant gairebé dues dècades, ha tornat de manera involuntària al focus informatiu. El mes de maig passat sortia a la llum l'enllaç entre l'exalcalde de Marbella i la mare de les seves filles. Una notícia que enxampava molts per sorpresa i després de la qual la pregunta és què ha estat de Fernando Marcos.

José Antonio León revelava a ¡De Viernes! la boda entre Julián Muñoz i Mayte Zaldívar. Aleshores molts afirmaven que ella i Fernando Marcos continuaven junts. Poc després era Elia, filla de Julián, qui revelava que els seus pares no eren "tan moderns" com per contreure matrimoni tenint parella algun d'ells.

Captura de 'Y ahora Sonsoles' amb Mayte Zaldívar en ulleres de sol i brusa blava, Fernando Martos amb samarreta blanca i ulleres de sol i una altra noia el 13 de juny de 2024

La veritat és que des que va saltar la notícia de la boda els reporters han captat imatges de Mayte i Fernando junts. Passejant o menjant en una guingueta, tots dos es mostren com si continuessin sent parella.

Fernando Marcos continua al costat de Mayte Zaldívar després de la boda amb Muñoz

Tant si estan junts com si no, les últimes imatges de Fernando Marcos són cridaneres. Una setmana després de l'alta hospitalària de Julián Muñoz, aquest ha acudit a dinar a un restaurant. El motiu, la celebració d'aniversari d'un dels nets de l'exalcalde.

Un dinar en què a més de Mayte, les seves filles, gendres i nets també ha estat present Fernando Marcos. Com un més de la família, el ceutí es deixa veure al costat de Julián Muñoz.

Imatge de Mayte Zaldívar i Fernando Marcos asseguts en una guingueta de Marella

De fet, durant l'estada de Julián a l'hospital el mateix Fernando era fotografiat acudint a visitar l'exalcalde.

Independentment de la situació mèdica de Muñoz la polèmica al voltant dels casats recentment és evident. Mayte Zaldívar i Julián Muñoz van estar casats gairebé 30 anys. Una relació que va finalitzar amb el festeig d'Isabel Pantoja i l'exalcalde de Marbella.

Fernando Marcos és un més a la família Muñoz-Zaldívar

Va ser després quan Zaldívar va iniciar una relació amb l'empresari Fernando Marcos, raó per la qual va cridar l'atenció la boda recent que ha transcendit. Un moviment que pot ser per raons econòmiques i legals, de fet són molts els que qüestionen aquesta segona boda. Més encara tenint en compte que Zaldívar i Marcos continuen veient-se.

Segons el periodista Juan Luis Galiacho aquesta boda recent "serviria per donar viabilitat a una sèrie de documents que sí que podria autoritzar Mayte com a vídua". El col·laborador de Fiesta assegurava que "els milions del cas Malaya, els que es van espoliar a Marbella, estan fora d'Espanya".

Julián Muñoz seriós amb ulleres de sol i armilla blava agafant del braç Mayte Zaldívar seriosa amb jersei blau

De moment no estan clares les raons per les quals l'exparella s'ha reconciliat. El que sí que demostren les imatges en què apareix Fernando Marcos és que aquest s'ha convertit també en un gran suport per a l'expolític en aquests moments tan delicats.

➡️ Gent

Més notícies: