Fotomuntatge de Raquel Sans amb les instal·lacions de TV3 de fons
GENT

Aquesta és l'edat que té Raquel Sans de TV3 i la ciutat on va néixer i va créixer

La periodista acumula més d'una dècada d'experiència a la cadena catalana i és referent a Catalunya

Raquel Sans és una de les periodistes més consolidades de TV3. La seva llarga trajectòria professional li ha fet guanyar-se un lloc a moltes llars catalanes. De fet, el seu camí al món del periodisme s'ha forjat gairebé íntegrament a la cadena catalana.

Això sí, pocs saben on va néixer i quants anys en té. Des dels seus inicis ha treballat a la ciutat que la va veure néixer el 1974: Barcelona.

Als seus 50 anys, Raquel Sans pot dir que ha aconseguit ser una de les presentadores amb més reconeixement del país. Tot un èxit en un sector on buscar-se un lloc no sempre és una tasca fàcil.

Raquel Sans i els seus inicis a TV3

La barcelonina va estudiar periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona i aviat va començar a fer els seus primers passos en mitjans de comunicació locals. TVE va ser la primera cadena de televisió que consta al seu currículum. Allí va començar a treballar com a redactora i presentadora del programa Derecho a hablar.

Imatge de la primera aparició de Raquel Sans a TV3

Poc temps després, TV3 va trucar a la seva porta i es va colar de ple en programes com Surti com surti o Un dia a la vida. El 2001 se'n va anar a Catalunya Ràdio fins que, de nou, va tornar a la televisió de Catalunya l'any següent. Va ser llavors quan va començar a presentar el Telenotícies migdia.

Lluny d'aposentar-se, les ganes d'evolucionar i la passió per la feina la van fer enfrontar a una nova aventura. D'aquí va marxar com a corresponsal a Washington i, després de tornar el 2017, és una cara fixa als telenotícies de la cadena.

Una vida privada molt cuidada

És fàcil conèixer la vida professional de Raquel Sans, però no passa el mateix amb la privada. Només se la pot seguir pel seu perfil de X on bàsicament comparteix informació d'actualitat. Se sap poc sobre qui ocupa el seu cor i dels aspectes més íntims de la seva vida.

Sí que se sap que és mare d'un nen, que es va colar de manera anecdòtica en una connexió en directe de la periodista. Més enllà d'això, Raquel Sans prefereix que es parli d'ella per la seva carrera periodística. Per això, deixar de banda el que passa una vegada s'aparta dels focus és un dels seus objectius.

➡️ Gent

Més notícies: