Muntatge d'un primer pla de Fran Redondo somrient i un emoji trist
GENT

Fran Redondo, el net de Mayte Zaldívar que està 'molt penedit' del seu darrer error

Fran Redondo ha fet un pas endavant per tancar una vegada per totes la polèmica que s'ha generat al seu voltant

Fa uns dies, Fran Redondo va revolucionar les xarxes socials després de compartir una publicació desafortunada. El net de Mayte Zaldívar hi va fer una broma de mal gust sobre l'herència que suposadament els ha deixat Julián Muñoz.

Ara, i després que Mayte hagi demanat perdó públicament pel seu error, el jove ha volgut fer un pas endavant. Tant és així que no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de mostrar-ne el penediment davant els mitjans de comunicació.

Fran Redondo somrient amb una samarreta negra amb Mayte Zaldívar seriosa amb ulleres de sol i camisa blanca i un micròfon vermell davant

“Ha estat una broma de mal gust i demano disculpes”, ha assegurat Fran Redondo en presència de Mayte Zaldívar, qui, en tot moment, s'hi ha mostrat molt protectora.

Tanmateix, va ser aquest dilluns, 10 de juny, quan l'empresària es va pronunciar sobre aquest tema. Aquell dia, la dona de Julián Muñoz va assegurar que el seu net estava molt penedit de tot això que havia passat.

Mayte Zaldívar contestant a la premsa amb rostre seriós

A més, i lluny de justificar Fran Redondo, Mayte Zaldívar va voler compartir públicament la seva opinió sobre això. “L'edat en té la culpa… Ha estat una ficada de pota i res més”.

“Està molt penedit i ho sento, ha fet una broma de mal gust. Des d'aquí vull demanar perdó a aquells que s'han sentit ofesos de qualsevol manera i ja està”, va assegurar en nom seu i en el del seu net.

Fran Redondo demana perdó pel comentari que va fer a les xarxes

A través de TikTok, Fran Redondo va compartir una publicació polèmica que ha aconseguit revolucionar les xarxes socials. S'hi pot veure el jove estirat sobre una gran quantitat de bosses d'escombraries.

Amb aquesta imatge, el jove va voler fer broma amb una de les confessions més controvertides que va fer Mayte Zaldívar en el passat. Fa anys, l'empresària va assegurar que, quan Julián era alcalde de Marbella, a casa seva entraven grans quantitats de diners ocults a les borses.

Plànol curt de Fran Redondo, nét de Julián Muñoz i Mayte Zaldívar, envoltat de bosses d'escombraries amb rostre somrient

Tot i això, el que veritablement va incendiar les xarxes socials va ser el comentari desafortunat que Fran Redondo va escriure al costat d'aquesta fotografia. “Com la gent pensa que ens ha deixat el meu avi”.

A més, no va tenir objeccions a acompanyar aquesta publicació amb un dels temes més coneguts del cantant espanyol RVFV. A l'estrofa que el net de Mayte Zaldívar va seleccionar per a l'ocasió es pot escoltar el missatge següent:

“Estoy buscando dinero, mucho money para gastar. Si mi gente está en la calle es porque tienen que gozar y tener dinero en la casa eso sí es felicidad”.

Primer pla de Fran Redondo parlant amb un vestit negre

Ara, dies després de rebre tota mena de crítiques a través d'aquestes plataformes, Fran Redondo no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de mostrar públicament el seu penediment. "Ha estat una broma de mal gust i demano disculpes", ha assegurat el jove, davant les càmeres d'Europa Press.

Per part seva, Mayte Zaldívar ha volgut donar suport al seu net en tot moment. Tant és així que, quan els reporters han fet més preguntes al jove, ella s'ha interposat per evitar-ne la sobreexposició.

No obstant això, aquesta no és la primera vegada que Fran Redondo es pronuncia sobre la seva broma desafortunada. I n'és una prova la seva última intervenció al programa Fiesta.

“Volia dir que en cap moment no em burlo del meu avi, ni parlo d'una possible herència. Només faig una broma en referència a allò que la gent pensa que ens ha deixat”, va assegurar durant el cap de setmana passat.

➡️ Gent

Més notícies: