Muntatge de Julián Muñoz seriós amb ulleres de sol armilla blava i jersei vermell al costat de Mayte Zaldívar seriosa amb ulleres de sol i jersei blau i una imatge d'esquena
GENT

Destapen què han fet Julián Muñoz i Mayte Zaldívar només sortir de l'hospital

Julián Muñoz i Mayte Zaldívar han estat vistos acudint a un lloc inesperat poc després que rebés l'alta

Julián Muñoz sortia dimecres passat del centre on ha estat ingressat del braç de Mayte Zaldívar. Després de tornar a contreure matrimoni, la parella tornava a sorprendre, mostrant-se més unida que mai. El motiu que l'ha portat a estar hospitalitzat una setmana no ha transcendit, però tot apunta que és a causa del càncer que pateix.

Sigui com sigui, la família està feliç de tornar a tenir-lo a casa i, per celebrar-ho, han decidit anar a un lloc inesperat. El que Julián i Mayte han fet només sortir de l'hospital ha estat anar a una guingueta de platja. Allà estava tenint lloc la celebració per l'aniversari d'un dels seus nets i l'exalcalde no s'ho ha volgut perdre.

Captura de Julián Muñoz molt emocionat a la sortida de l'hospital amb Mayte Zaldívar

Surt a la llum què han fet Julián Muñoz i Mayte Zaldívar després de rebre l'alta

La setmana passada va ser una setmana plena d'angoixa per a la família de Julián Muñoz i Mayte Zaldívar. L'exregidor era vist arribant a l'Hospital Costa del Sol de Marbella, on ha estat ingressat fins ahir, dimecres 12 de juny. Les cares de la seva filla i de Zaldívar quan anaven a visitar-lo eren un fidel reflex de la preocupació que sentien per ell.

Finalment, Julián rebia l'alta ahir per a alegria de tothom. La seva dona de nou va ser l'encarregada d'anar a recollir-lo i de portar-lo a un lloc molt especial. El que feien Julián i Mayte després de sortir de l'hospital era anar a una guingueta de la platja de Marbella.

Mayte Zaldívar amb els cabells recollits, una camisa i una bossa blanca amb Julián Muñoz amb ulleres de sol i camisa de quadres d'esquena

Un emplaçament inesperat per a algú que acaba de sortir de l'hospital després de dies hospitalitzat, però que guarda un motiu de pes. Tal com afirma Semana, allà estava tenint lloc la celebració per l'aniversari d'un dels nets de Muñoz i Zaldívar.

Julián no s'ho ha volgut perdre i quina millor que celebrar la seva alta hospitalària envoltat dels seus. La família s'ha bolcat amb l'expolític i no se n'han separat en cap moment. Per això va decidir no anar a descansar a casa i va optar per ser a l'aniversari del seu net.

Mayte Zaldívar s'emporta Julián Muñoz a la platja

Eren molts els mitjans que esperaven la sortida de Julián del centre hospitalari Costa del Sol. De nou era Mayte l'encarregada d'acompanyar-lo, demostrant que continua estant molt pendent d'ell. A la sortida va afirmar que estava molt cansat i que ara el que més necessitava era descansar.

“Estem molt contents de tenir-lo una altra vegada a casa”, afegia Zaldívar alhora que pujaven al cotxe que, suposadament, els portaria a casa seva. Per a sorpresa de tots, en lloc de dirigir-se a la urbanització on resideixen, aquest va anar directe a la platja de Marbella.

Imatge de Julián Muñoz durant la seva darrera aparició pública

Un cop arribats al seu destí, Muñoz i Zaldívar van baixar del vehicle i es van dirigir cap a una de les guinguetes. Allà hi havia la resta de la família que el va rebre amb gran alegria. La veritat és que no hi ha millor destí per a algú que ha passat una setmana ingressat.

L'aire fresc, l'olor de la mar i la companyia dels seus hauran estat un bàlsam després d'aquests dies de tancament i angoixa. I sembla que l'experiència ha estat del gust de Julián, ja que no va abandonar la guingueta fins a mitjan tarda. En aquesta ocasió va ser la seva filla Elia l'encarregada de portar-lo de tornada a casa, aquesta vegada sí, per poder descansar.

A Julián encara li queden dies per refer-se i recuperar una mica de les forces perdudes durant el seu ingrés hospitalari. Tot i això, el record d'una tarda al costat dels seus serà el que li donarà forces per continuar lluitant.

➡️ Gent

Més notícies: