Muntatge amb Antonio David Flores seriós amb una camisa de colors i Amador Mohedano amb un barret negre
GENT

Amador Mohedano, després dels seus deutes, parla molt clar sobre Antonio David Flores

Amador Mohedano, que està d'actualitat pels seus problemes amb Hisenda, ha donat la seva opinió sobre l'última victòria judicial d'Antonio David Flores

Amador Mohedano ha donat la cara per primer cop des que es va convertir en notícia pel seu deute amb Hisenda. Fa una setmana, es va saber que l'exmarit de Rosa Benito podria perdre la part de Los Naranjos si no pagava 247 000 euros.

Després de sortir a la llum els seus problemes amb l'Agència Tributària, Amador ha parlat amb alguns periodistes que han donat la seva versió. Ara bé, l'exrepresentant participava en un directe del youtuber JuanjoVlog, però per un tema que no té res a veure amb ell. Amador tornava a accedir a parlar sobre Antonio David i la sentència ferma del Tribunal Suprem que ha aconseguit a favor seu.

Amador Mohedano dona la seva opinió sobre la darrera victòria d'Antonio David Flores

"Amador Mohedano, avui ets la persona del dia", així anunciava JuanjoVlog la participació de l'ex de Rosa Benito en un dels seus directes. I no n'hi ha per menys, ja que Amador ha copat l'interès dels mitjans després de sortir a la llum el seu deute amb Hisenda.

L'oncle de Rocío està d'actualitat i no precisament perquè és portador de bones notícies. Més aviat tot al contrari, perquè Amador es troba en una situació econòmica molt delicada.

Primer pla d'Amador Mohedano amb rostre seriós
Amador Mohedano està d'actualitat pel seu deute amb Hisenda | Europa Press

Dels seus problemes amb l'Agència Tributària i la seva incapacitat de gestionar el seu patrimoni ja se n'ha parlat extensament. Per això, en aquesta ocasió ha decidit donar la seva opinió sobre la victòria d'Antonio David Flores als jutjats.

Concretament sobre la sentència del Tribunal Suprem, on s'arxiva la querella que Rocío li va imposar per maltractaments. Com no podia ser d'una altra manera, Amador comença esclatant contra la seva neboda, acusant-la de "mentir tothom", així defensava l'exguàrdia civil.

Captura de YouTube de JuanjoVlog en videotrucada amb Amador Mohedano amb una notícia d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco a la pantalla el 15 de gener de 2024
Amador celebra la victòria d'Antonio David contra Rocío Carrasco | YouTube, @AlazanesTV

Reitera que "Rocío ho ha fet tot per diners" i reincideix en la idea que "ha abandonat els seus fills". Segons Amador, la justícia ha ajudat a desemmascarar "les mentides" de la seva neboda i ha demostrat que Antonio David "de maltractador, res". "Cas tancat", sentenciava el pare de Chayo.

Un cop més, l'exrepresentant es posa al costat de l'exguàrdia civil i ha demostrat que hi ha una relació cordial entre ells. Cosa que no sempre va ser així, però que, gràcies a l'odi que senten per Rocío, estan més units que mai.

Amador Mohedano es mostra feliç per Antonio David

Si hi ha alguna cosa que uneix més que res, és tenir un enemic en comú. En aquesta ocasió, la filla de 'La más grande' ha estat clau perquè Amador i Antonio David uneixin forces per continuar qüestionant-la.

L'ex de Rosa celebrava la seva última victòria contra Rocío, repetint que la justícia havia donat la raó a l'exguàrdia civil. Tot i això, Antonio David mai ha fet un pas endavant per asseure Rocío als jutjats per anomenar-lo maltractador en públic.

Antonio David Flores mirant cap a un costat amb llàgrimes als ulls al plató de ‘Sálvame’
Antonio David Flores compta amb el suport dels Mohedano | Mediaset

Si ho fes, el pare de Rocío Flores hauria de demostrar que mai no va exercir una mala conducta cap a ella, cosa que li podria complicar les coses. De moment, es limita a esclatar contra ella al seu canal de Youtube comptant amb el suport d'Amador.

El pare de Chayo evidenciava que estava al corrent de què passa a la vida de Rocío i es mostrava feliç per Antonio David. La seva victòria la sent com a pròpia, ja que comparteixen la mateixa animadversió per la dona de Fidel Albiac.

El que Amador sembla oblidar són les declaracions que va fer públiques durant una entrevista el 2015 a favor de la seva neboda. "Per a ella, per a mi i per a tu, un maltractament és quan algú diu públicament de tu barbaritats, psicològicament, és un maltractament", va arribar a dir.

Tot i això, ara es mostra feliç per la victòria d'Antonio David i celebra que el cas per maltractament psicològic estigui tancat definitivament.