Muntatge amb Belén Rodríguez somrient amb els llavis vermells i José Ortega Cano amb ulleres de sol
GENT

Belén Rodríguez dona una notícia esperançadora sobre el present de José Ortega Cano

Belén Rodríguez afirma que entre l'extorero i Ana María Aldón no hi ha cap inconvenient que pugui enterbolir la vida d'Ortega

Belén Rodríguez ha donat la clau de com es troba en realitat la relació entre Ana María i Ortega Cano. La col·laboradora maneja informació sobre l'exmatrimoni i està convençuda que el futur del vidu de 'La más grande' s'entreveu tranquil.

Sobretot perquè, segons Belén, José Ortega Cano no ha de preocupar-se, ja que no hi ha cap problema amb Aldón. Això confirmaria que, entre ells, sembla que han arribat a un acord de no-agressió que aportarà pau a les seves respectives vides.

Belén Rodríguez afirma que Ortega Cano no té cap inconvenient amb la seva exdona

La participació d'Aldón en GH DÚO ha tornat a portar d'actualitat la seva relació amb Ortega Cano. Molt s'ha especulat sobre en quin punt es trobarien després de formalitzar el divorci i emprendre camins per separat.

Sobre aquest tema, Belén Rodríguez ha donat una notícia que aclareix tots els dubtes sobre la realitat de la relació entre ells. Ana María i ella són companyes al programa Fiesta i sembla que entre elles hi ha una bona amistat. Això hauria portat la col·laboradora a conèixer els secrets de l'actual relació entre Aldón i Ortega Cano.

Captura de 'Fiesta' amb Belén Rodríguez amb ulleres i Ana María Aldón parlant el 7 de gener de 2024
Belén Rodríguez afirma que Ortega i Aldón no tenen problemes entre ells | Mediaset

Segons Rodríguez, l'extorero pot estar tranquil, ja que la participació de la dissenyadora en el reality no el perjudicarà. La tertuliana explicava que la de Sanlúcar no té cap problema amb el pare del seu fill, per la qual cosa aquest pot respirar alleujat.

No pot dir el mateix sobre uns altres membres del clan. "Hi ha altres persones que s'estan ficant pel mig i la tenen preocupada", deia Belén sense aportar més dades sobre la identitat d'aquestes persones.

De fet, tots dos han donat mostres que no hi ha cap enfrontament entre ells. El mateix José Ortega Cano li va desitjar el millor a la seva exdona davant la seva boda amb Eladio. "Les polèmiques no són gens bones", va explicar davant els micròfons d'Europa Press.

Una actitud que encara manté avui i que li aporta aquesta pau i tranquil·litat que tant anhelava Ortega Cano.

Ana María confirma la informació de Belén Rodríguez

No només Belén ha comentat com és la relació actual entre Aldón i Ortega Cano. La dissenyadora confirmava la informació de la seva companya poc després d'entrar a GH DÚO.

"El nen té pare i mare, no cal que es fiqui ningú més", va comentar. "Si el pare i la mare no tenen problemes, per què han de crear-ne uns altres?", va afegir. Unes declaracions amb què semblava deixar entreveure la incursió de terceres persones en la relació amb el seu exmarit.

Muntatge en primer pla d'Ana María Aldón somrient i José Ortega Cano amb rostre neutre
Ana María Aldón confirma que no hi ha cap problema amb Ortega | e-noticies.cat, GTRES, Europa Press

I és que, a diferència de l'actitud de l'extorero, alguns membres de la seva família continuen amb la guerra contra Aldón. Sense anar més lluny, Gloria Camila i la germana de José Ortega Cano van ser les que van encendre la metxa després de la notícia de la seva boda amb Eladio.

Totes dues van reaccionar atacant la de Sanlúcar, deixant clar que la família del vidu de 'La más grande' continua sense acceptar-la. Això podria afectar la relació cordial que tant la televisiva com Ortega Cano intenten mantenir pel bé del fill que tenen en comú.

Recordem que el petit José María s'ha quedat a casa de José Ortega Cano mentre ella es troba concursant en Gran Hermano. Aquesta situació posa el nen a les mans d'algunes persones que no han vist bé la seva participació en el reality. Arran d'això, Belén Rodríguez ha manifestat la seva preocupació.

Sigui com sigui, la veritat és que no hi ha rancúnies entre l'exmatrimoni i tots dos continuen lluitant per mantenir la pau. Una lluita complicada quan hi ha tot un clan en contra. "Això és dur, eh", li confessava a Ivana Icardi.