Muntatge dels germans Fran i Cayetano Rivera sobre un fons il·luminat i al mig Maria Cerqueria mirant Cayetano amb un somriure
GENT

Cayetano Rivera es refugia amb María Cerqueira en el seu aniversari més convuls

Cayetano Rivera compleix 47 en un moment personal gens senzill, ple de coses bones i no tan bones

Cayetano Rivera sempre ha estat el més hermètic dels germans Rivera pel que fa a la seva vida privada. Després de la seva separació amb Eva González i el seu posterior afaire amb María Cerqueria, el torero ha intentat no aixecar massa atenció als mitjans.

Tot i això, avui, 13 de gener, Cayetano fa 47 anys, i el focus torna a col·locar-se sobre ell. Tot i que al costat sentimental travessa un gran moment amb la presentadora, la relació amb el seu germà, Fran Rivera, no passa per la seva millor etapa.

El marit de Lourdes Montes se sincerava recentment al programa ¡De Viernes!, on assegura que la seva relació amb Cayetano Rivera no era tan forta com fa anys. Tot i això, estem segurs que Cayetano ha comptat amb el suport de la seva actual parella durant tot aquest temps, i, sobretot, en un dia tan especial com aquest.

Cayetano fa 47 anys distanciat de Fran Rivera

Centrat a la seva temporada taurina a Colòmbia, i amb el cor ocupat per María Cerqueria, podríem afirmar que la vida de Cayetano Rivera està en un bon punt, si no fos per la situació amb el seu germà.

Muntatge de fotos de Cayetano Rivera i Fran Rivera, tots dos amb rostre seriós
Fran parlava sobre la relació amb el seu germà | Europa Press, e-noticies.cat

Durant anys, Cayetano Rivera i Fran eren ungla i carn, i sempre havien projectat aquesta imatge a la premsa i als mitjans de comunicació. Tot i això, en els últims temps hem pogut conèixer que la relació no passa pel seu millor moment.

Tot i que és cert que tots dos mantenen encara un fort i estret vincle, la veritat és que la relació de germans ja no és com era en el passat. El mateix Fran Rivera era l'encarregat de donar una mica de llum a aquest moment actual que travessa amb el seu germà.

Fran assegurava que, malgrat intentar tenir contacte amb tots els germans, era gairebé impossible. "Tenim educacions diferents… que cadascú es busqui la vida. El temps posa cadascú al seu lloc, però no et puc dir que no els tornaria a parlar", revelava Fran.

Pel que fa a Cayetano Rivera, reconeixia que la seva unió passava per diverses etapes: "A vegades em porto millor, altres pitjor, però ho tirem endavant. Volem que els cosins es vegin i tenim més coses en comú. No som Caín i Abel, però tampoc els germans Marx", confessava.

Cayetano compta amb el suport i l'amor de la seva noia

Tot i que Cayetano Rivera intenta no parlar d'aquests assumptes més personals amb la premsa, el que tenim clar és que la seva parella actual juga un paper molt important. Cayetano i María Cerqueira han complert el primer aniversari.

Cayetano Rivera posant amb María Cerqueira
Cayetano Rivera, molt enamorat de María Cerqueira | @maria_cerqueira_gomes, Instagram

La mateixa presentadora compartia una emotiva instantània amb ell, on reflectia el gran moment que travessen. Sens dubte, la portuguesa és un gran refugi per a Cayetano ara que el cisma familiar sembla tornar a ser més gran que mai.