Muntatge de Cayetano Rivera amb Julián Contreras de fons
GENT

Cayetano Rivera es converteix en notícia per la nova confessió de Julián Contreras

Després de la seva demolidora entrevista a '¡De Viernes!', Julián Contreras deixa les portes obertes a una reconciliació amb Cayetano Rivera

Julián Contreras no ha trigat a contestar a l'última entrevista que va concedir el seu germà Fran a ¡De viernes!. Després d'explicar la seva versió a Lecturas, el fill petit de Carmina Ordóñez s'asseia al mateix plató que dies abans va ocupar el seu germà gran.

Julián va revelar per què no manté relació amb cap dels seus germans i el moment exacte en què tot va saltar pels aires. No obstant això, encara que va ser molt dur el seu testimoni, el menor dels Rivera deixa oberta la porta a la reconciliació.

Julián Contreras confessa que vol reconciliar-se amb Cayetano Rivera

Des de fa anys, la relació entre Julián Contreras i els seus germans, Fran i Cayetano Rivera, és completament nul·la. Un distanciament que el fill menor de Carmina va desgranar fa uns dies al plató de ¡De viernes!.

La seva versió dels fets dista molt de la que va manifestar Fran al mateix programa i va deixar en evidència l'enfrontament familiar. Tot i això, després de la seva entrevista demolidora, Julián confia que les coses puguin arreglar-se durant aquest any. Malgrat el que ha passat entre ells, hi ha "un gran afecte", per la qual cosa no tindria problema a l'hora de posar fi a aquesta situació.

Muntatge de Cayetano Rivera en vestit traient la llengua i Julián Contreras somrient amb una camisa de quadres
Julián Contreras afirma que vol reconciliar-se amb Cayetano | e-noticies.cat, GTRES, Europa Press

"Farem el possible… No se sap, el 2024 acaba de començar, qui sap", va confessar davant els micròfons d'Europa Press. El desig de Julián és poder asseure's amb Fran per aclarir les coses, però també amb Cayetano Rivera.

Sobre l'ex d'Eva González, Julián ha evitat pronunciar-se durant les entrevistes, centrant-se només en les disputes amb Fran. Encara que sí que va confessar que va ser a la boda de Cayetano quan tot va saltar pels aires i va començar el distanciament.

"La meva relació amb Fran es trenca després de la boda de Cayetano, me'n vaig de la boda perquè em sento incòmode i disgustat", va explicar. El torero ha estat l'únic dels germans Rivera que no ha parlat dels problemes familiars, i és el més conciliador. Una actitud més receptiva que podria propiciar l'acostament amb Julián.

Cayetano Rivera podria ser la clau per acabar amb el distanciament

Cayetano és l'únic dels Rivera que mai no s'ha pronunciat sobre la seva família als mitjans de comunicació. A diferència de Fran, Julián i Kiko, el torero va optar per portar una vida tranquil·la, sense voler entrar en guerres mediàtiques.

Un posicionament que li ha valgut perquè els seus germans el deixin fora de les disputes, respectant la seva decisió. Però el que és evident és que Julián es podria reconciliar abans amb l'ex d'Eva González que amb el seu germà gran.

Cayetano Rivera al programa especial de San Fermín 2023 a TVE
Cayetano Rivera és el més proper a solucionar els problemes familiars | TVE

Sobretot arran de la seva entrevista a Lecturas, on Contreras va trencar una llança a favor de Cayetano en el seu distanciament amb Fran. "Les baralles amb Cayetano venen en gran manera per la gestió de la plaça de toros de Ronda", va comentar. "És igual de torero que ell, però Francisco ho vol tot", va afegir.

Enmig d'aquest intercanvi d'acusacions entre Julián i Fran, Cayetano es manté aparentment tranquil. El torero veu bé que tots dos parlin als mitjans, encara que va destacar que es tracta d'una cosa "molt personal". Així ho va manifestar quan va ser preguntat sobre això a TardeAR.

Quan va saber que Francisco anava al plató de ¡De Viernes!, va deixar ben clar quina era la seva postura sobre les conseqüències que portaria. "Cadascú ha d'intentar viure tan bé com pugui, intentant fer el menor mal possible, així ens han educat", ha opinat.

Cayetano va assegurar que el que passa entre els seus germans podria passar en "qualsevol família" i va treure ferro a l'assumpte. "És com sempre, hi ha vegades que ens emportem millor, pitjor, discutim", ha manifestat.