Muntatge de fotos de Kiko Hernández, amb cara somrient, al costat d'un mòbil que mostra la història que va pujar ell a les gravacions d'un possible nou projecte
GENT

La il·lusió de Kiko Hernández més enllà de Fran Antón: l'altre motiu del somriure

Kiko Hernández ha mostrat alguna cosa més que el fa molt feliç

Kiko Hernández està pletòric a nivell personal, ja que les seves filles creixen sanes i s'ha casat amb l'amor de la seva vida, Fran Antón. Encara més, han aconseguit formar una família que esperen ampliar aviat. I tot plegat el fa realment feliç.

Però Kiko Hernández ara sabem que no només està il·lusionat i content per la seva faceta més íntima. Hi ha una altra cosa que li està fent somriure i no ha dubtat a revelar-la a les xarxes. El que ha passat és que ha tornat a treballar a la televisió.

Kiko Hernández té una altra font d'il·lusió i de felicitat

Kiko Hernández, igual que Fran, segueix presumint del seu casament a les xarxes socials. Tot i que també està utilitzant les mateixes per mostrar l'última escapada que han fet junts. Sense oblidar que ha donat una informació molt interessant per a tots els seus fans.

L'excol·laborador de Sálvame els ha mostrat que, a més de pel seu recent matrimoni, està molt feliç i satisfet perquè s'ha tornat a posar davant de les càmeres. Sí, ha tornat als platós per començar a gravar la nova temporada del programa de telebotiga que presenta. Ens estem referint a Mejor llama a Kiko.

Història d'Instagram de Kiko Hernández on mostra que està enregistrant algun format
Kiko Hernández està feliç per tornar a un plató | Instagram, @kikohernandeztv

Hernández ha comunicat aquesta bona notícia mitjançant una fotografia que ha pujat a les stories del seu perfil a Instagram. S'hi veu al costat de la copresentadora, Elena de José, en un monitor durant el rodatge. Alhora que es percep a la resta de l'equip tècnic, que en aquell moment els està enregistrant.

Ell està encantat amb la seva reincorporació a la feina i tornar a compartir plató amb els seus companys. Fins i tot sembla que s'ho està passant genial i que s'estan regalant molt bons instants al programa. I és que ha escrit al costat de l'esmentada foto: “S'acosten rialles”, alhora que ha dit a l'Elena que és la millor.

Així mateix, ha revelat que en aquesta nova temporada hi pot haver sorpreses que els faci sortir del plató per visitar determinats racons de la capital. Això ho ha anunciat amb una imatge en què apareix amb roba còmoda i davantal creuant un pas de zebra. Al costat d'aquesta ha afegit una frase: “Mejor llama a Kiko passejant per Madrid”.

Història d'Instagram de Kiko Hernández gravant un format al mig del carrer a Madrid el 19 d'octubre de 2023
El programa de Kiko Hernández sembla que porti novetats aquesta temporada | Instagram, @kikohernandeztv

Kiko Hernández té més projectes professionals sobre la taula

Kiko Hernández ha demostrat amb aquestes publicacions que està il·lusionat de tornar a posar-se davant de les càmeres, com fa des de fa 21 anys. La televisió l'omple, se sent com peix a l'aigua, per això sembla que hi té més projectes.

En concret, ja va avançar fa uns dies que ha estat a la televisió de Melilla, la ciutat natal del seu marit. Tot i que no ha revelat el perquè de la seva visita a aquella, tot fa sospitar que podria estar preparant algun programa. Però caldrà esperar per sortir de dubtes, perquè, per ara, ha preferit mantenir absolut silenci al respecte potser per superstició.

Captura d'una story d'Instagram de Kiko Hernández molt somrient a Televisión Melilla
Kiko Hernández ha estat a la televisió melillenca potser per algun nou projecte | Instagram, @kikohernandeztv

Això no és tot, ja que Kiko està a pocs dies que s'estreni el format que ha gravat per a Netflix amb alguns antics companys de Sálvame. En efecte, serà el proper 10 de novembre quan veuran la llum les tres primeres entregues de Sálvese quien pueda, que està generant molta expectació. I podria ser el començament d'un nou rumb, perquè s'especula que la plataforma els podria oferir renovar per una segona temporada.

Vaja, que hi ha Hernández per a estona a la televisió. Sense oblidar que, de la mateixa manera, té més projectes teatrals per tirar endavant amb Fran Antón, però tot en el moment oportú.