Muntatge de fotos de primer pla de Claire Liebaert amb rostre seriós, i Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia amb rostre somrient
GENT

La mare d'Iñaki Urdangarin decideix parlar i deixa clar què opina d'Ainhoa Armentia

La mare d'Iñaki Urdangarin no té intenció de conèixer la seva nora

Claire Liebaert, mare d' Iñaki Urdangarin, finalment s'ha pronunciat sobre l'actual situació del seu fill després de separar-se de la infanta Cristina. Però, a més, ha parlat per primera vegada sobre Ainhoa Armentia, l'actual parella de l'exduc de Palma.

D'aquesta manera, i tot i que aquesta última setmana s'ha especulat sobre que tots dos tornen a treballar junts, tot indica que no és així.

"És mentida, no té una nova feina", ha comentat sobre això Liebaert. "Tant de bo tornés a treballar", ha deixat caure respecte a la delicada situació que passa el seu fill.

Claire Françoise Liebaert Courtain agafada de la mà del seu fill, Iñaki Urdangarin, a un aeroport

Una teoria que comparteix també el propietari de l'empresa en qüestió i amic molt proper a Iñaki. I és que ell els hauria ofert la possibilitat de tenir el seu propi espai allà, on utilitzen les instal·lacions a manera de coworking.

D'aquesta manera, la parella pot passar més temps junts, motiu pel qual també se'ls ha vist acudint al lloc amb tanta assiduïtat.

D'altra banda, ClaireLiebaert tampoc no s'ha tallat a l'hora de donar la seva opinió més sincera sobre la nora, Ainhoa Armentia. Així, tot indica que la seva relació no seria gens bona.

Ainhoa Armentia amb rostre somrient caminant per Vitòria el dia 15 de març de 2023

Iñaki Urdangarin continua estant al punt de mira

Encara més, la mare d'Iñaki assegura que no té ganes de conèixer-la, almenys de moment. Potser, perquè encara segueix molt unida a la infanta Cristina, mare dels seus néts i a qui guarda un gran afecte.

"No conec Ainhoa i no tinc ganes de conèixer-la", ha sentenciat implacable. Encara que hi ha qui posa en dubte aquesta teoria.

Així, segons declarava Sandra Aladro a Vamos a ver, sembla que totes dues "es coneixen molt i entra en aquesta casa".

D'aquesta manera, malgrat l'afecte que Claire tingui a la infanta Cristina, "també vol el seu fill i no ha tingut més remei que acceptar-la a la seva vida".

Iñaki Urdangarín arriba a Suïssa amb la seva mare i el seu fill Pablo

De moment, Ainhoa Armentia i Iñaki Urdangarin no ho estan tenint gens fàcil per continuar endavant amb la seva història d'amor.

Just per això encara no es poden anar a viure junts, almenys fins que Iñaki acabi de signar el divorci. "El divorci d'Iñaki és la trava per fer aquest pas, quan es produeixi faran aquest pas junts", asseguren.

➡️ Gent

Més notícies: