Muntatge de fotos de primer pla de Christian Gálvez somrient amb un arbre de Nadal de fons
GENT

Christian Gálvez viurà el seu Nadal més especial per dos motius importants

Christian Gálvez no esperava el que recentment ha passat

Christian Gálvez està enhorabona. El presentador, que va veure com Telecinco cancel·lava de manera imminent el seu programa 25 palabras, té motius de celebració i, a més, per partida doble. Christian, que fa pocs mesos sorprenia tothom amb la notícia que s'havia casat amb Patricia Pardo, és conscient que aquest Nadal serà molt diferent.

El passat mes de setembre, Mediaset cancel·lava el concurs que cada tarda presentava Christian Gálvez. Una cosa semblant va passar amb el seu anterior espai, Alta Tensión, que va acabar relegat a Cuatro. No obstant això, ara el madrileny ha vist com la cadena per a la qual porta treballant gairebé dues dècades ha confiat en ell per a un important projecte.

El presentador finalitzarà el 2023 de la millor manera possible

Segons Yotele, Mediaset ha pensat en Gálvez perquè juntament amb Verónica Dulanto, presentin a duo les gales del 24 i 31 de desembre. Amb el títol Viva la Fiesta i produïdes per Fremantle, ell i la presentadora de Cuatro al día conduiran els especials de la Nit de Nadal i de Cap d'Any.

Dulanto va començar la seva carrera professional com a col·laboradora i també com a presentadora suplent a El programa de AR. Precisament l'any passat, Verónica Dulanto també va presentar les gales de Nadal de Telecinco de la mà de Jesús Vázquez. Un programa especial on van comptar amb la presència de destacats artistes internacionals.

Jesús Vázquez i Verónica Dulanto com a presentadors dels especials Visca la festa! de Telecinco

Per a Gálvez, aquesta no és la primera vegada que es posa al capdavant d'aquest tipus d'espais. El de Móstoles va ser l'encarregat d'acomiadar l'any i conduir les Campanades de Mediaset el 2020 amb Sandra Barneda. També va donar pas al 2010 amb Maria Castro i va conduir la gala ¡Ya vienen los Reyes! la nit del 6 de gener amb Tania Llasera i Vanesa Romero el 2014.

Un currículum amb què queda de sobres demostrat que Christian Gálvez té aptituds suficients per conduir aquest tipus de formats. L'emissió d'aquests espais coincidirà en el temps amb l'arribada del primer fill per a ell. La seva parella, Patricia Pardo, està embarassada de set mesos i el nadó està previst que neixi a principis de gener.

Primer pla de Christian Gálvez i Patricia Pardo amb la cara somrient, feliços

El presentador afronta amb molta emoció aquesta nova etapa personal. La mateixa Patricia Pardo així ho reconeixia: “És un home molt sensible i el veig entusiasmat i il·lusionadíssim davant el proper naixement del nostre fill”.

Christian Gálvez no amaga com se sent de feliç amb Patricia Pardo

Pocs dies abans del 40è aniversari de la periodista gallega, que té dues filles d'una relació anterior, rebia una felicitació entranyable del seu marit. “T'admiro des que et vaig conèixer”, començava escrivint Gálvez al perfil d'Instagram a la dona que ara ocupa el seu cor. Un missatge ple d'afecte i admiració amb què mostra la feliç etapa que travessen.

Gálvez revela que la seva dona és “una mare exemplar i una parella perfecta. Atenta, preocupada, afectuosa i generosa. No puc deixar d'estar orgullós en veure't cuidar i educar les criatures”, afirmava el presentador.

Unes paraules plenes d'amor amb les que també ha tingut ocasió de referir-se al fill que està en camí. “Quina gran inspiració seràs per al nostre nadó”. Així, Gálvez mira el 2024 amb optimisme sabent que aviat es convertirà en pare per primer cop d'un nen sens dubte molt desitjat.

Pel que fa al treball, el presentador va signar el mes d'abril passat el contracte de llarga durada que manté amb Mediaset. És previsible que el grup audiovisual ja estigui pensant en un altre projecte per a ell més enllà de les gales amb què s'acabarà l'any.

➡️ Gent

Més notícies: