Primer pla Fran Antón amb rostre serio
GENT

Fran Antón publica dues imatges exclusives del casament amb Kiko Hernández

Fran Antón cada vegada mostra més detalls del casament amb Kiko Hernández a Melilla

Tot i que en un primer moment van pensar a no vendre l'exclusiva, Kiko Hernández i Fran Antón van acabar fent el pas més esperat. El col·laborador i el seu marit van tancar un acord amb la revista Lecturas per mostrar com havia estat el casament que van celebrar a Melilla. El que més ha cridat l'atenció és que va ser el tercer esdeveniment, abans n'hi va haver dos més que encara no han transcendit.

La periodista Laura Fa, una de les convidades, ha confirmat que Kiko i Fran ja estaven casats. Tot i això, van voler organitzar una altra festa per compartir el seu amor amb la família i l'entorn. Fran Antón gaudeix d'una carrera professional dilatada i no necessita cridar l'atenció de la crònica rosa, però ha acabat caient.

Captura d'una story d'Instagram de Fran Antón amb una foto d'ell i Kiko Hernández cantant al casament

El marit de Kiko Hernández ha publicat unes fotografies exclusives que fins ara no havien transcendit. A les instantànies apareixen el col·laborador i l'artista cantant una cançó i actuant davant dels seus convidats. Segons ha explicat el reporter Kike Calleja, l'enllaç matrimonial estava basat en una obra de teatre, què és on es van conèixer els enamorats.

Kiko també ha experimentat un gran canvi en els darrers mesos. Quan va aterrar a Telecinco sempre va estar marcat pel misteri i mai va revelar cap dada sobre la seva intimitat. Ara tot ha canviat i fins i tot ha creat un canal a les seves xarxes socials per publicar imatges inèdites del que va passar a Melilla.

Fran Antón publica un material inèdit

Fran podria haver guanyat molts diners a Telecinco perquè li van proposar concursar a Supervivientes. Tot i això, en cap moment es va plantejar treballar a la televisió perquè no volia que l'acusés. Ara que Kiko ja no és als mitjans se sent amb més llibertat i presumeix del bonic matrimoni que han format.

Captura d'una story d'Instagram de Fran Antón amb una foto d'ell i Kiko Hernández durant el casament

Antón ha publicat dues fotografies que ni tan sols estaven a l'exclusiva de Lecturas . Han passat diverses setmanes des de l'esdeveniment, però encara ho continua vivint amb una gran emoció. Les instantànies que ha publicat demostra que va actuar amb Kiko davant dels convidats.

Kiko Hernández ha perdut la por i també ha compartit amb els seus seguidors diversos moments exclusius. Només ha tingut precaució de pixelar les filles, que encara són menors. Tot i això, la resta de detalls ja estan en boca de tots perquè els han explicat els protagonistes en primera persona.

➡️ Gent

Més notícies: