Muntatge de fotos d'Alessandro Lequio con rostro serio i Ana Obregón sostenint en braços la seva néta, Ana Sandra Lequio
GENT

La gran celebració d'Alessandro Lequio lluny d'Ana Obregón i de la seva neta

Aquest dilluns, Alessandro Lequio celebra el seu aniversari més agredolç arran del distanciament d'Ana Obregón

Alessandro Lequio està de celebració. Aquest mateix dilluns, 17 de juny, el col·laborador de televisió ha fet 64 anys. No obstant això, i malgrat que ha celebrat aquest dia tan especial amb els seus éssers estimats, de segur no està gaudint del moment tant com li agradaria a ell.

I el motiu no seria cap altre que l'evident distanciament que actualment existeix entre ell i la seva neta, Ana Sandra. Des del principi, el tertulià de Telecinco es va mostrar molt distant amb la decisió que va prendre Ana Obregón d'exposar el naixement de la menor.

Primer pla d'Alessandro Lequio amb rostre seriós

Tant és així que, des de llavors, Alessandro Lequio i la seva exdona han passat per diversos alts i baixos. Tot i això, en les últimes setmanes, s'ha especulat amb la possibilitat que el col·laborador de televisió per fi hagi conegut la filla d'Alex Lequio. Informació que ell mateix s'ha negat a confirmar.

Tot i això, no hi ha cap dubte de l'evident distanciament que s'ha produït entre ell i Ana Obregón. I n'és una prova que aquest dilluns, el comte ha bufat les espelmes lluny de la biòloga i la petita Ana Sandra.

Alessandro Lequio celebra el seu 64 aniversari lluny d'Ana Obregón i de la seva neta, Ana Sandra

Tal com han apuntat diversos mitjans de comunicació, Alessandro Lequio està celebrant un dels seus aniversaris més agredolços. I tot després de la complicada relació que manté amb Ana Obregón des que la seva neta va arribar al món.

Captura d'Ana Obregónn a la seva entrevista a De Viernes

Tot i que el naixement de la petita Ana Sandra va omplir la socialité d'alegria i ganes de viure, la reacció del tertulià va ser molt diferent. Tant és així que, fent gala de la seva discreció, sempre s'ha mostrat una mica distant per la manera com la seva exdona ha gestionat tota aquesta situació.

A més, els constants retrets d'Ana Obregón sobre el paper que va exercir Alessandro Lequio durant la malaltia del seu fill Alex, tan sols han aconseguit separar-los encara més.

Muntatge d'Alessandro Lequio amb la mà a la barbeta a 'Vamos a Ver' i Ana Obregón amb un vestit

Per tot això, aquest dilluns 17 de juny, el comte ha bufat les 64 espelmes del seu pastís d'aniversari, lluny de la seva neta i la socialité. Tot i això, el col·laborador de televisió compta amb el suport incondicional de la seva dona, María Palacios.

Tot i això, el seu distanciament amb Ana Obregón no és l'únic front obert que té actualment Alessandro Lequio. Durant aquestes últimes setmanes, el col·laborador de televisió no ha tingut objeccions a carregar durament contra el clan Campos. Especialment, contra la relació d'Alejandra Rubio i Carlo Costanzia.

De fet, a principis del mes d'abril, no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de qüestionar l'italià pel seu historial delictiu i el dels seus germans. “He dit que a tota família pot sorgir una ovella negra, però quan totes les ovelles són negres el problema és de la família”.

“Estem parlant d'un 3 de 3 d'ovelles negres, un repòquer de delinqüents. I com més lluny millor”, va afegir Alessandro Lequio, tot seguit. Unes paraules que, com era d'esperar, no van fer sentir gens bé a Alejandra Rubio: “Estic molt orgullosa de qui soc i molt orgullosa de la persona que tinc al costat”.

➡️ Gent

Més notícies: