Muntatge de fotos de primer pla d'Ana Obregón amb rostre molt somrient i, al costat, una imatge d'Alessandro Lequio amb rostre seriós
GENT

Filtren una foto d'Ana Obregón que pot fer canviar d'opinió Alessandro Lequio

Ha sortit a la llum una imatge que podria fer que Alessandro Lequio reconsiderés la seva postura cap a Ana Obregón

Ana Obregón exerceix de mare orgullosa de la petita Anita. La filla pòstuma d'Aless Lequio ha tornat la felicitat a l'artista. Ara una fotografia recent en què apareix Ana al costat de la nena podria fer que Alessandro Lequio reconsiderés la seva postura cap a la seva neta.

Ha estat la portada d'una coneguda revista la que aquest dimecres mostrava la imatge d'Ana Obregón feliç ajudant Ana Sandra a fer els primers passos. Una instantània que deixa a la vista com ha crescut la nena que, a més, guarda gran semblança amb el seu pare.

Muntatge d'Alessandro Lequio amb una imatge d'Ana Obregónn i la seva néta

Un passeig per Madrid del qual Alessandro Lequio podrà ser testimoni, com la resta de lectors, gràcies a aquest testimoni gràfic. Quatre anys després de la mort d'Aless Lequio sembla que de moment l'aristòcrata italià no està disposat a conèixer la seva neta.

Ana Obregón no va aclarir a la seva entrevista si Lequio ja coneix Ana Sandra

Després de la mort del jove, els seus progenitors van seguir amb les seves vides per separat. Mentre Ana Obregón s'ha mantingut al focus mediàtic, Lequio ha procurat mantenir la seva vida privada al marge de la premsa. Ella ha manifestat en infinitat d'ocasions que parlar del seu fill difunt li serveix en part per alleujar la pena, ell, al contrari, se sent millor en silenci.

L'arribada al món d'Ana Sandra, concebuda per gestació subrogada amb esperma del noi, no ha fet canviar Alessandro d'opinió. Lequio, fins on se sap, encara no coneix la nena.

Ana Obregón intenta des de fa un any que el pare del seu fill conegui Ana Sandra. Potser aquestes imatges en què la nena apareix fent els seus primers passos l'entendreixen i per fi decideixi conèixer-la.

Ana Obregónn amb rostre trist assecant-se les llàgrimes

La veritat és que si encara no s'ha produït aquesta trobada emotiva, almenys Lequio no pot negar que coneix la seva neta. Obregón ha decidit mostrar al món la persona que li ha tornat la felicitat després de perdre el seu fill.

Des del seu naixement als Estats Units fins avui hem vist créixer Ana Sandra gràcies a les imatges compartides per la presentadora. A través del seu perfil de xarxes socials, els seus seguidors han comprovat com van ser els primers mesos de la nena després d'arribar a la capital.

Fa només unes setmanes Obregón anava a ¡De Viernes! per parlar d'aquesta nova etapa de la seva vida amb la petita Ana Sandra. Una entrevista en què també va tenir oportunitat de referir-se al pare del seu fill. "Alessandro porta les coses d'una manera i jo soc molt espontània", explicava referint-se al seu ex.

Ana Obregón ha recuperat el somriure gràcies a la petita Ana Sandra

Aleshores, Ana deixava en l'aire del plató de Telecinco si Lequio havia conegut ja la seva neta. Tant si s'ha produït aquesta trobada com si no, la veritat és que Obregón no està disposada que res enteli la seva felicitat.

Amb tot, Ana defensa que manté bona relació amb Alessandro responent així aquells que consideren que no s'emporten bé. L'actriu va deixar clar des del principi que el comte era coneixedor de les intencions del seu fill pel que fa a la paternitat. Un desig que el jove va manifestar als pares setmanes abans de morir.

Imatge d'Ana Obregónn celebrant l'aniversari de la seva néta Ana Sandra Lequio, als braços i amb un pastís

Caldrà esperar per veure si aquestes últimes imatges d'Ana Obregón amb la seva neta provoquen que Lequio faci el pas definitiu. Un gest que suposaria la trobada esperada entre la petita i el seu avi.

➡️ Gent

Més notícies: