Primer pla de Gloria Camila Ortega amb el rostre decantat i seriós

Gloria Camila, filla de José Ortega Cano, aclareix els dubtes sobre la seva salut mental

Gloria Camila ha parlat sobre la seva salut a través de les xarxes socials

Gloria Camila Ortega ha tornat aquest dijous, 14 de setembre, a les xarxes socials per parlar de la seva salut mental. La filla d'Ortega Cano ha volgut aprofitar l'ocasió per aclarir tots els dubtes dels seus seguidors sobre la seva delicada situació personal.

No hi ha cap dubte que els múltiples conflictes en què s'ha vist embolicada la seva família els últims mesos han fet efecte en el seu estat de salut. Tant és així que, durant una temporada, la noia va decidir desaparèixer del mapa.

José Ortega Cano i la seva filla, Gloria Camila Ortega, tots dos amb rostres seriosos
La filla d'Ortega Cano ho ha passat molt malament en els darrers mesos | GTRES

Tot i això, amb el pas de les setmanes, Gloria Camila Ortega va tornar al focus mediàtic, centrant-se així és el seu treball com a influencer.

No obstant això, i malgrat que a les seves xarxes socials sempre es mostra molt positiva i alegre, la veritat és molt diferent. I és que fa gairebé un any el seu equip mèdic li va diagnosticar ansietat i depressió.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Des de llavors, Gloria Camila Ortega ha estat molt centrada en la recuperació, assistint a totes les sessions de teràpia pertinents. I això és una cosa que ella mateixa ha volgut compartir a través del perfil d'Instagram.

Per això, quan un seguidor li ha preguntat per com es troba emocionalment, la filla d'Ortega Cano no ha tingut cap problema a aclarir tots els dubtes.

Gloria Camila parla de la seva salut mental: "Continuo amb les meves sessions, però no prenc gairebé medicació"

Aquest dijous, i a través de les històries del seu perfil d'Instagram, Gloria Camila Ortega s'ha volgut sincerar amb els seus més de 858.000 seguidors. Per això, no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de revelar com es troba emocionalment.

"Ha passat gairebé un any des que em van diagnosticar ansietat i depressió". I, encara que continua amb les "sessions de teràpia", la jove està molt contenta pels seus progressos.

I és que, tal com ha revelat Gloria Camila Ortega, "ja gairebé no prenc medicació, només en brots d'ansietat o d'insomni". Episodis que, segons ella, encara segueix “tenint”.

Tot i això, l'excol·laboradora de televisió ha volgut deixar clara una cosa molt important: l'actitud ho és tot. I és que això és una cosa que, segons ella, es nota immediatament, sobretot, "a la cara i a l'actitud".

Storie de Gloria Camila parlant del seu estat emocional amb els seguidors d'Instagram
Gloria Camila parla de la seva salut mental a través de les xarxes socials | @gloriacamilaortega, instagram

"Quan algú està tranquil, fa les coses bé i inverteix el seu temps en coses útils i que realment el fan feliç".

Gloria Camila Ortega ha assegurat que, des que ha decidit portar aquest estil de vida, es nota més “lliure” i “serena”. Una cosa que li ha permès centrar-se en el veritablement rellevant per a ella: els seus projectes laborals.

"Em noto amb la ment ocupada en mil coses que, ben aviat, us n'assabentareu", ha assegurat l'excol·laboradora de televisió. "[Estic]superfeliç perquè només venen coses bones", ha afegit a continuació.

Tot i això, i malgrat que està emocionada pels avenços que ha experimentat els últims mesos, Gloria Camila ha deixat clar que ha estat un viatge "llarg". "Hi ha hagut dies en què no volia sortir de casa meva ni veure la televisió".

Primer pla de Gloria Camila Ortega amb el rostre seriós mirant a càmera
Gloria Camila assegura que ha estat un viatge molt llarg | GTRES

Finalment, i abans de finalitzar aquesta resposta, ha volgut compartir un missatge molt rellevant per a totes aquelles persones que estan en situació semblant. I és que està convençuda que “tot passa i això també passarà”.

A més, una altra de les qüestions que Gloria Camila no ha tingut cap problema per resoldre ha estat una relacionada amb els seus orígens. "Te'n recordes de la teva vida a Colòmbia? I del dia en què vas arribar?", li ha preguntat un seguidor.

Tal com ella li ha confirmat, el tema de la salut mental és molt important per entendre “com afecta tot això és el nostre cap”. Per això, ha promès a aquest usuari que, més endavant, parlarà de la seva "dissociació" i el seu "aferrament ansiós".