Primer pla de Gloria Camila Ortega on apareix amb rostre seriós
GENT

Gloria Camila revela un secret del seu passat que només sabia José Ortega Cano

Gloria Camila trenca el seu silenci a través de la seva última entrevista per a una coneguda revista del cor

Gloria Camila Ortega ha reaparegut després de mesos allunyada del focus mediàtic i ho ha fet amb una inesperada confessió. I és que, a través de la seva última entrevista, la 'influencer' ha revelat un secret que, fins ara, només coneixia una persona: Ortega Cano.

Aquest dimecres, 20 de setembre, la revista Semana ha tret a la venda el seu darrer número, el qual ha estat protagonitzat per la filla de 'La más grande'.

Gloria Camila i Gema López parlant amb Susanna Griso a Espejo Público

Després del seu debut aquest dilluns com a col·laboradora d'Espejo Público, Gloria Camila ha decidit trencar el seu silenci a través d'una exclusiva per a aquesta coneguda capçalera del cor. Entre altres coses, la 'influencer' ha parlat sobre algunes de les polèmiques que ha protagonitzat la seva família en els darrers anys.

Tot i això, les declaracions que més han cridat l'atenció han estat les que estan directament relacionades amb un delicat tema personal. I és que, durant molt de temps, la 'influencer' ha hagut de bregar amb un dels seus grans temors: l'abandó.

A més, Gloria Camila no ha tingut cap problema a revelar un dels seus secrets més ben guardats. Segons ella, en una ocasió es va plantejar treure's els cognoms dels pares.

Gloria Camila revela un dels seus secrets més grans: es va plantejar canviar-se els cognoms

Gloria Camila ha trencat el seu silenci a través d'una exclusiva per a Semana. I és que, després d'un temps allunyada dels mitjans a conseqüència de la seva “depressió i ansietat”, la noia ha tornat amb una confessió inesperada.

La filla d'Ortega Cano i Rocío Jurado no ha tingut objeccions a revelar que, fa un temps, es va plantejar treure's els cognoms. Un pas que va estar a punt de fer després de considerar que no n'era “mereixedora”.

Tot i això, Gloria Camila ha volgut deixar clar que està “molt orgullosa” dels seus pares, “de qui són” i de com els “han tractat” a ella i al seu germà.

José Ortega Cano i Gloria Camila Ortega a l'aniversari de 'El Turronero'

A més, i després d'aquesta dura confessió, que només coneixia el seu cercle més proper, la 'influencer' ha volgut pronunciar-se sobre els seus “traumes d'abandó”. Problemes que, segons sembla, van sorgir arran de l'ingrés a la presó del seu pare:

“Amb 18 anys he hagut de veure el meu pare i el meu germà a la presó”. I, encara que va ser un moment molt dolorós per a ella, Gloria Camila ha assegurat que “ara hi ha coses que no recordo”.

"Quan la teva ment està traumatitzada, oblides moltes coses i d'altres les recorda d'una manera molt destacada", ha afegit jove.

Precisament, i després d'aquestes dues importants absències a la seva vida, Gloria Camila ha assegurat que ara tot està tornant, a poc a poc, a la normalitat:

“El meu pare va complir el que havia de complir”, ha comentat la col·laboradora de televisió, abans de revelar com es troba el torero, parlant anímicament. “Està molt bé, molt actiu. Viatja, porta novellers, munta en bici, té la ment molt ocupada i el veig molt bé i alegre”.

Montatge de primer pla de José Fernando Ortega i Gloria Camila Ortega

Sobre la situació personal de José Fernando, Gloria Camila també ha estat molt clara. “El meu germà està millorant en el seu tractament, està genial i és pare. Els anys passen, tots canviem i aprenem dels nostres errors”, destaca.

A més, la noia no ha tingut cap problema a pronunciar-se sobre la seva última retirada televisiva. I és que, segons ha revelat, “quan tens moltes coses guardades a dins, arriba un moment que exploten”.

“Jo feia molt temps que patia per temes personals i familiars. Acostumo a guardar-m'ho tot”, ha apuntat, abans d'assegurar que, a més, totes les crítiques que rebia a través de les xarxes van arribar a sobrepassar-la. Tant és així que, fins i tot, va arribar a posar aquest tema a les mans dels seus advocats.

➡️ Gent

Més notícies: