Primer pla de Tony Spina seriós als carrers de Madrid
GENT

Tony Spina es rebel·la després d'escoltar un comentari sobre la mort del seu pare

Tony Spina acudeix a les seves xarxes socials per atacar durament la seva exsogra

Tony Spina ha esclatat a les xarxes després d'escoltar un comentari desafortunat relacionat amb la mort del seu pare. I és que, durant l'última gala de GH VIP, la seva exsogra no ha dubtat a atacar Marta Peñate amb aquest tema delicat.

Aquest dilluns, 18 de setembre, el jove va tornar a Instagram per compartir amb els seus més d'1 100 000 seguidors una trista notícia. Després de diversos dies desaparegut, el televisiu va anunciar la trista mort del seu pare:

Tony Spina seriós amb un micròfon a la cara al sofà del plató de 'GH VIP'

“Per mi, no només era un pare, també era el meu millor amic. Te n'has anat jove, amb 62 anys, però no te n'has anat del tot perquè sempre estaràs al meu costat i continuaràs vivint amb mi. Et recordaré cada dia de la meva vida, descansa en pau, papi”.

Com calia esperar, Marta Peñate, l'actual parella de Tony Spina, s'ha convertit en un dels seus grans suports. Cosa que hem pogut apreciar en els comentaris de la publicació esmentada. “T'estimo”, va escriure ella.

Tot i això, lluny d'abandonar les seves funcions dins de la televisió, la col·laboradora ha acudit aquest dimarts, 19 de setembre, al seu lloc de treball. Aquesta mateixa nit, s'ha celebrat la primera gala de GH VIP límite 48 horas, en la qual ha intervingut en qualitat de tertuliana.

Ara bé, el que menys s'esperava Marta era que s'embolicaria en una forta discussió amb Cristina Marzoli, mare d'Oriana i exsogra de Tony Spina. Una picabaralla que ha acabat de la pitjor manera possible.

I és que, després d'aquest enfrontament, l''influencer' no ha trigat a acudir a les seves xarxes per sentenciar el comentari dur que aquesta dona li ha dedicat a la seva parella.

Tony Spina esclata a les xarxes contra la sogra: “Jo he estat el primer a animar-la”

Tony Spina ha acudit a les seves xarxes socials per respondre públicament a la mare d'Oriana Marzoli pel comentari desafortunat que li ha dedicat a Marta Peñate:

“Al meu pare li encantava veure Marta a la televisió. Jo he estat el primer a animar-la a anar als debats, perquè ell així ho hauria volgut, que consti que Marta no volia anar-hi i volia estar al meu costat”. Declaracions s'han produït després de la darrera gala de GH VIP.

Captura de 'GH VIP' amb Cristina Marzoli i Marta Peñate enfadades assegudes als sofàs de plató el 19 de setembre de 2023

Aquest dimarts, 19 de setembre, l'equip de tertulians han tingut l'oportunitat de comentar l'última hora del 'reality'. I és que, durant la vetllada, el programa ha proposat a la xilena un dilema difícil. Havia de triar entre veure o no el seu xicot, però a canvi havia de pagar un preu alt.

I és que, si l'ex de Tony Spina acceptava, hauria de descomptar 12.000 euros del premi final. Una situació que ha portat al límit a la 'influencer'. Per això, després de veure la reacció d'Oriana, Marta Peñate ha volgut donar la seva opinió sobre això.

La periodista no podia entendre l'aparent dependència emocional que, segons ella, ha generat Marzoli pel seu xicot. Un comentari que, com era d'esperar, no li ha semblat gens bé a Cristina, que no ha trigat a contraatacar.

Sense pensar-s'ho dues vegades, aquesta dona ha tret un tema molt personal i dolorós per a Marta i la seva actual parella: la mort recent del pare de Tony Spina.

Captura de 'GH VIP' amb Marta Peñate amb els cabells recollits plorant al plató el 19 de setembre de 2023

“Ximpleria és que jo et vegi ballar en una situació tan delicada com la que estàs vivint”, ha assegurat Cristina Marzoli, generant un gran enrenou en aquest plató de televisió. Com s'esperava, els col·laboradors de GH VIP no han trigat a retreure-li aquest desafortunat comentari.

Entre llàgrimes, la parella de Tony Spina no ha trigat a respondre a les provocacions de la seva rival: “Preocupa't una mica per l'educació de la teva filla, que ja en tens prou. És molt fort el que m'ha dit. No t'ho consentiré ni a tu ni a ningú”.

A més, ha volgut explicar els motius pels quals havia acudit al seu lloc de treball. “El meu xicot m'ha demanat que vingui aquí, sap que m'encanta la meva feina i al pare del meu xicot, que ha mort fa 4 dies, li encantava veure'm a la televisió”.

➡️ Gent

Més notícies: