Muntatge en primer pla amb la infanta Elena al costat de Letizia i el rei Joan Carles I

GENT

El gest que delata la infanta Elena davant la trobada de Letícia amb Joan Carles I

La infanta Elena s'ha pronunciat respecte a la propera trobada que protagonitzaran Letícia i Felip amb Joan Carles I

La infanta Elena ha protagonitzat una escena molt graciosa després que li hagin preguntat per l'imminent encontre que tindrà lloc entre Letícia i el seu sogre, Joan Carles I .

Tots els ulls estaran posats a la família reial estigui dimarts que ve, quan acudiran a la missa que se celebra en honor de Constantí de Grècia.

Una gran oportunitat en què podrem tornar a veure els actuals reis i els emèrits en públic. Una escena no es repeteix des del 19 de setembre de 2022 al funeral d'Isabel II.

La infanta Elena respon als reporters al casament de Felipe Matossian i Ina Morenes
La infanta Elena es pronuncia sobre la propera trobada familiar | GTRES

En aquell moment, l'actitud de Letícia , que no semblava estar gaire còmoda amb la situació, acaparava tots els titulars. Es repetirà la mateixa escena?

En els darrers mesos hem pogut veure un acostament familiar, sobretot motivat per la infanta Elena, que reunia tothom pel seu 60 aniversari. No obstant, una polèmica festa de Joan Carles I a Abu Dhabi podria haver-ho tirat tot per terra.

De moment, ens queda esperar uns quants dies per presenciar aquesta nova trobada entre Letizia i els seus sogres, encara que la reacció de la infanta Elena quan li han preguntat pel tema no ha passat desapercebuda.

La infanta Elena reacciona a la propera trobada familiar

I és que tal com han captat les càmeres d' Europa Press , la germana de Felip VI s'ha negat per complet a pronunciar-s'hi.

"¡Que jo no em caso, jo no em caso!", ha declarat amb rotunditat mentre intentava escapar de les càmeres i la premsa.

Aquesta reacció de la infanta Elena xoca molt amb la que va tenir el seu fill Froilà fa tot just uns dies . I és que el jove no va tenir cap problema a respondre les preguntes dels reporters.

Captura dels reis Letizia i Felip VI al costat dels emèrits Joan Carles I i Sofia al funeral d'Isabel II
Felip i Letícia es retroben amb els reis emèrits | GTRES

Encara més, oferia detalls molt concrets i fins ara desconeguts sobre la seva nova vida a Abu Dhabi, a més de l'estreta relació que manté amb el seu avi Joan Carles I.

Acostumat a guardar silenci, el fill de la Infanta Elena es prenia a riure les insinuacions sobre la seva vida personal. "¡Jo, que bé! Mare meva, cada vegada que us veig en tinc una de nova, eh?", insinuava.

I, de la mateixa manera, assegurava que estava "molt tranquil i molt feliç amb el seu avi". A més, advertia que el monarca “es troba bé, molt bé”.