Muntatge amb Letizia i Felipe junts somrient i la reina Sofia amb Joan Carles I vestits de forma oficial

GENT

El viatge de Letícia i Felip per signar la pau amb la família de la senyora Sofia

Els reis Felip i Letícia assistiran a la missa en memòria de Constantí de Grècia que se celebrarà a Windsor

Els reis Felip i Letícia tenen una important cita en què podrien protagonitzar una de les imatges més esperades, i és que novament es reuniran amb Joan Carles i Sofia per atendre la missa en memòria de Constantí de Grècia que se celebrarà a Windsor.

De fet, aquesta imatge no es repeteix des del 19 de setembre del 2022, quan tots quatre van assistir al funeral d'Isabel II. Concretament, serà la tercera ocasió que els reis actuals i els emèrits coincideixen a l'estranger i en un funeral.

Captura de Letizia i Felip al funeral d'Isabel II
Els reis Letícia i Felip al funeral d'Isabel II | GTRES

L'última vegada, totes les mirades estaven posades a Letícia. I és que el seu gest de serietat i mala llet es convertia en el focus principal d'aquella trobada.

La reina no semblava estar gaire còmoda al costat del sogre, i la tensió podia palpar-se a l'ambient. No obstant això, en el cas del rei Joan Carles, les càmeres el van poder captar fins i tot somrient. Potser perquè la situació va acabar fent-li gràcia?

Els reis Felip i Letícia viatjaran a Londres

Mentre que, per part seva, la reina Sofia es mostrava tranquil·la i assossegada, tal com ens té acostumats.

Fa un any que Constantí de Grècia moria a Atenes, de manera que aquest proper 27 de febrer se celebrarà una missa en honor seu a la capella de Sant Jordi. El que es tractaria una iniciativa del rei Carles III, cosí tercer del mort.

En aquest cas, i a causa de la malaltia del monarca, serà la reina Camil·la, juntament amb la família reial grega, qui exerceixi d'amfitriona.

Captura dels reis Letizia i Felip VI al costat dels emèrits Joan Carles I i Sofia al funeral d'Isabel II
Felip i Letícia juntament amb els reis emèrits al funeral d'Isabel II | GTRES

Segons apunta La Vanguardia, després de l'acte religiós, tindrà lloc un dinar en què és molt possible que el monarca sí que estigui present "pels llaços familiars".

Serà la reina Sofia la primera que viatjarà fins a Londres dilluns que ve per atendre aquest homenatge tan especial, mentre que els reis Felip i Letícia ho faran dimarts.

Una altra gran pregunta que cal fer és si els reis es reuniran amb el príncep Guillem i Kate Middleton, que també afronten un moment molt delicat.

➡️ Gent

Més notícies: