Muntatge d'Immaculada Casal a un programa de Canal Sud ia l'esquerra una foto d'Antonio Tejado enfadat amb la icona d'una cara trista al costat

GENT

La contundent frase que va escoltar Inmaculada Casal després del robatori a casa de María del Monte

Inmaculada Casal va haver de sentir unes paraules que ara criden molt l'atenció coneixent el que ha passat

Inmaculada Casal es troba ara al focus mediàtic per un greu succés que ha viscut a nivell personal. Sí, el robatori que va patir fa uns mesos a la casa que comparteix amb la seva dona, María del Monte. I és que estan sortint a la llum dades i situacions relacionades amb aquell que ens han deixat a tots absolutament perplexos.

Ara, per exemple, s'ha revelat la frase que Inmaculada Casal va sentir després de ser víctima d'aquesta situació. Es tracta d'unes paraules que van ser pronunciades pel nebot de Maria, Antonio Tejado. I les mateixes ara cobren especialment sentit, després d'haver vist que ell és a la presó com a presumpte autor intel·lectual del delicte comès.

Inmaculada Casal va haver d'aguantar unes paraules realment cridaneres del nebot de María del Monte

Inmaculada Casal va viure un autèntic malson el dia que va ser víctima del robatori de l'habitatge on resideix amb la seva dona. I no ja per l'angoixa i per perdre diners i joies, sobretot perquè, com ella ha relatat davant del jutge, va ser víctima especialment de l'agressivitat dels lladres.

Ara, la presentadora de Canal Sur està havent de reviure tot el que ha passat i és testimoni que els mitjans s'estan fent ressò de nombroses informacions sobre això. Sobretot, després que Tejado estigui a la presó com a presumpte implicat en el robatori. És clar, perquè crida poderosament l'atenció que hagi pogut tenir a veure amb la tragèdia que van viure els seus familiars.

María del Monte i Inmaculada Casal amb ulleres de sol agafades del braç a l'entrada dels jutjats
Inmaculada Casal i la seva dona, María del Monte, estan patint moltíssim per tot el que ha passat | Europa Press

Inmaculada, que segueix la premsa, ha vist que les últimes hores han estat revelades dades especialment greus i que són significatives. Estem referint-nos, exactament, a la frase que ella i Maria van haver d'escoltar pocs dies després del succés que van viure. Frase que els va dir l'Antonio.

Segons s'ha revelat a Y ahora Sonsoles , el jove li va manifestar concretament a la seva tia: “No recuperaràs les joies. Fes-te a la idea que la policia no els aturarà, no els agafarà. Has d'oblidar-te del cas, ho has de deixar córrer, és millor per a tu”.

Antonio Tejado enfadat amb els braços plegats en un plató de Telecinco
Inmaculada Casal va haver d'escoltar Antonio Tejado intentar convèncer-les que s'oblidessin del que havia passat | Mediaset

Sabent el que avui se sap de la possible implicació d'ell, sorprèn i fa pensar que intentés que Casal i la seva dona oblidessin el que havia passat. I encara més quan, segons TardeAR , fins i tot per telèfon va tornar a insistir en aquest sentit. En concret, dies després novament li va dir a la seva tia: “Crec que és bo que passis pàgina”.

“Són molt llestos, porten mòbils que no estan a nom seu, de prepagament. Els mòbils els deixen a casa amb les dones mentre roben, no són ximples. Investigaran els seus telèfons i no trobaran res”.

Al que va afegir: “Jo, si vols que et menteixi, et menteixo, però prefereixo que afrontis la realitat. Prefereixo que passis del tema i que estiguis tranquil·la. Van tapats de negre, et peguen un cop de puny i en 20 minuts fan una cosa i és impossible agafar-los”.

Inmaculada Casal en espera del que passarà en uns dies

Inmaculada Casal està vivint un infern amb la situació, tant pel robatori com perquè un familiar hi estigui implicat. El que desitja és que tota la veritat surti a la llum i això està cada cop més a prop de produir-se amb els esdeveniments que tindran lloc properament. Es tracta de les declaracions davant del jutge de l'assistenta de la llar i de la pròpia Tejado.

Això sí, encara que ell té en contra nombroses proves que ho impliquen, intentarà fer el possible per ser declarat innocent. I, segons s'ha filtrat, la seva estratègia serà aconseguir que totes les sospites recaiguin en l'esmentada empleada de la seva tia.