Muntatge d'Ángela Porteroo amb Candela Acevedo plorant i Antonio Tejado

GENT

Ángela Portero apunta al pitjor episodi que va viure Candela Acevedo amb Antonio Tejado

Ángela Portero donava a conèixer que la policia es va presentar en una ocasió a casa de la parella i Candela Acevedo n'ha explicat el motiu

Candela Acevedo ens ha deixat impactats amb el seu terrible relat sobre l'infern que va viure durant la seva relació amb Antonio Tejado . I és que tal com donava a entendre Ángela Portero , la policia fins i tot es va veure obligada a intervenir en una ocasió.

"Amenaces, xantatge... Situacions violentes que no heu denunciat, però que s'han viscut", ha assenyalat Portero en referència també al cas d'Alba Muñoz. "En tots dos casos, encara que no hàgiu agafat el telèfon per trucar a la policia, sí que hi intervenen els veïns. ¿Què va passar aquell dia?", li ha preguntat directament a la convidada.

Captura d'Ángela Portero a '¡De Viernes!'

Cosa que la mateixa Candela s'ha vist obligada a explicar. "He viscut molts moments traumàtics, però en un apareix la policia, dos o tres cotxes de policia, perquè gràcies a un veí que escoltaria cops, sorolls, cops de porra, s'hi presenta la policia", ha explicat a ¡De Viernes!

Candela Acevedo se sincera amb Ángela Portero sobre el seu drama amb Antonio Tejado

En aquella ocasió, sembla que Antonio Tejado va aconseguir deslliurar-se, però Candela es quedava amb molta por i preocupada pel que pogués passar.

"Truquen al timbre, Antonio surt i la policia diu: 'escolta mira, ha trucat un veí, necessito saber què és el que ha passat aquí' i ell li explica tan normal, jo estava a dins escoltant", revelava deixant Ángela Portero i a la resta de col·laboradors impactats.

Captura de Candela Acevedo amb gest seriós a '¡De Viernes!'

"Tenia por, ell de manera natural diu que no passa res, que simplement és una discussió de parella, que se'n poden anar", continuava explicant Candela.

"Que no entri la policia a veure com estàs i que es deixin convèncer per Antonio Tejado em sembla increïble", opinava Ángela Portero sobre això sense donar crèdit.

Muntatge d'Antonio Tejado seriós amb una camisa de ratlles mirant de banda i Candela Acevedo somrient amb els cabells recollits i un collaret d'or

Segons ella, Tejado té tal poder de convicció que la policia no dubta a creure's la seva versió i al final ni tan sols li demanen que surti per comprovar que està bé.

"Té un poder de convicció tan fort, que convenç la policia perquè jo no surti. I jo estava desitjant que em diguessin: 'si us plau com que no surti la noia no marxem'", ha recordat sobre aquell moment tan dur.

➡️ Gent

Més notícies: