Muntatge en primer pla amb Joan Carles I i Froilà amb una captura seva parlant amb els reporters

GENT

Froilà, net favorit de Joan Carles I, s'anima a parlar i explica l'inesperat

Froilà, el net favorit del rei Joan Carles I, ha presumit del seu gran canvi i ha fet algunes confessions sobre el seu avi

Froilà s'ha convertit, sens dubte, en un dels nets favorits del rei Joan Carles I. Conegut per ser un dels membres de la família reial més rebels i que més polèmiques ha protagonitzat, juntament amb la seva germana Victòria Frederica, ha presumit del seu gran canvi.

Així, Froilà ha sorprès a tots mostrant-se molt proper i agradable amb la premsa. Encara més, s'ha sincerat sobre la seva vida amorosa i fins i tot ens ha ofert algun detall sobre l'emèrit.

Captura de Froilà responent als reporters a l'aeroport
Froilà se sincera sobre el seu avi | Europa Press

Assentat a Abu Dhabi, amb Joan Carles I, tampoc no hi ha dubte que el jove troba molt a faltar el nostre país. Per això, el fill de la infanta Elena aprofita qualsevol oportunitat per veure els amics i fer plans per Madrid.

Si algú ha sabut entendre el jove i l'ha ajudat a redreçar el rumb és l'emèrit, per la qual cosa no sorprèn la gran unió que hi ha entre tots dos.

Froilà se sincera sobre el seu avi Joan Carles I

Quan li han preguntat al jove per la seva vida sentimental, sorprenentment Froilà s'ho ha pres amb humor. "Besar algú ara també? Bé, bé, bé!", ha respost animat. "Oh, que bé! Mare meva, cada vegada que us veig en tinc una de nova, eh?", afegia entre rialles.

De la mateixa manera, Froilà ha decidit sincerar-se sobre la relació que manté amb el seu avi Joan Carles I i ha explicat com va viure la celebració del 86è aniversari.

Joan Carles I en vestit entrant a un restaurant
Joan Carles I, molt unit al seu net Froilà | Europa Press

"Estic molt tranquil i molt feliç amb el meu avi", ha assegurat. I sobre la controvertida festa que li van organitzar a l'emèrit, el germà de Victòria Frederica ha reconegut que “ho van passar molt bé”.

"Ell estava feliç, que era l'important de tot", ha apuntat sobre això, més enllà dels comentaris i les polèmiques que poguessin haver sorgit. Tot i que, sobre els plans de l'emèrit de tornar a Espanya, Froilà s'ha negat a dir res més: "No ho sé, d'això no en sé res", ha conclòs contundent.

I, entre ordre de coses, també confirmava a Europa Press que la seva mare es recupera estupendament de la seva lesió al peu. "Es troba bé, molt bé". Sens dubte, grans notícies enmig de tants caos.