Muntatge de Bertín Osborne i Gabriela Guillén amb un nadó

GENT

Bertín Osborne deixa clar què opina del fill de Gabriela Guillén només veure'l

Bertín Osborne ja coneix el fill de Gabriela Guillén i la seva reacció no s'ha fet esperar, deixant clar què pensa

De mica en mica Bertín Osborne es recupera dels mesos complicats pels quals li ha tocat passar. Si fa uns dies reapareixia després de superar una covid persistent, ara el presentador ha fet un pas significatiu amb el fill de Gabriela Guillén.

Des que la fisioterapeuta va donar a llum el fill de Bertín fa quatre mesos, el cantant s'hi ha mantingut aliè. Fins ara, quan, per fi, l'ha pogut veure. La seva opinió en conèixer el nadó ha estat molt clara i està decidit a confirmar la seva paternitat.

Bertín Osborne ja coneix el seu fill amb Gabriela Guillén

Els últims quatre mesos han estat molt complicats per a Bertín Osborne. A la seva recaiguda en una covid que li va provocar seqüeles greus, se li va sumar la seva recent paternitat amb Gabriela Guillén. El presentador de Mi casa es la tuya va optar per aïllar-se a la seva finca i deixar que, a poc a poc, la situació s'estabilitzés.

Mentre Gabriela viu centrada en la cura del petit, Bertín se n'ha mantingut completament allunyat. Tot i això, aquests mesos en què ha lluitat contra la malaltia l'han ajudat a fer un pas important. Osborne ja coneix el seu fill amb Gabriela i hi ha mostrat la seva opinió, deixant clar que continua decidit a confirmar la seva paternitat.

Primer pla de Bertín Osborne amb rostre neutre durant la presentació del seu darrer àlbum, '40 años son pocos'

L'última hora sobre Bertín la donava Pipi Estrada el cap de setmana passat a Fiesta. El col·laborador va explicar que, gràcies a l'amistat de José Luis 'El Turronero' amb Gabriela, el cantant ha pogut veure fotos del seu fill. "Es queda callat", va ser la seva reacció en veure el nen.

Pipi va explicar el que més li va impactar de la seva conversa amb l'ex de Fabiola Martínez i la seva opinió després de conèixer el seu sisè fill. "El que vol és confirmar que és el pare d'aquest fill", va afegir el comentarista esportiu.

Bertín encara no ha rebut la demanda de paternitat per part de Gabriela, i espera el moment de poder fer-se les proves. El seu objectiu de confirmar si és o no el pare del nen continua endavant i està lluitant per "solucionar la situació".

Bertín Osborne canvia d'actitud amb Gabriela Guillén

Una altra de les coses que va deixar Pipi en xoc va ser adonar-se d'un canvi notable en l'actitud de Bertín. Després d'aquests mesos convulsos per la relació amb Gabriela Guillén, sembla que el presentador ha experimentat un canvi de tendència.

Va ser ell mateix qui ho va traslladar al col·laborador després d'una conversa personal amb ell. "Em va dir que, quan et falla la salut, t'adones de moltes coses. Veus la vida d'una manera completament diferent", va revelar.

Captura de Bertín Osborne amb gest seriós davant les preguntes d''Europa Press'

Bertín va reconèixer en una de les seves últimes intervencions com ho va passar de malament després de contreure la covid i sembla que aquesta experiència ha estat aclaridora. "Bertín ara està molt més pausat. Molt més tranquil", apuntava Pipi.

Una apreciació que Osborne va confirmar davant la premsa en el seu concert solidari a San Sebastián de los Reyes. Molt menys a la defensiva, es va mostrar proper amb la premsa, a la qual no va dubtar a respondre amb paciència.

Primer pla de Gabriela Guillén amb el rostre molt seriós

Si bé va optar per no parlar de la situació amb el fill de Gabriela, sí que va revelar que continua decidit a fer-se la prova de paternitat. "Hi ha coses molt personals que encara no estan solucionades i se solucionaran aviat", va explicar.

De moment, Bertín no ha rebut la notificació, tot i que Guillén va explicar en una entrevista que el procés estava en marxa. "Suposo que ja se li ha notificat a Bertín", va explicar sobre la demanda per reclamar la paternitat.

Ara bé, segons les paraules del mateix Osborne, encara continua esperant el moment de conèixer si realment és el pare del petit. "En el moment en què estiguin solucionades, ho diré. No em guardaré res, però quan ho sàpiga", va aclarir el presentador.

➡️ Gent

Més notícies: