Muntatge de fotos de pla curt de Mayte Zaldívar i Julián Muñoz tots dos amb cara seriosa i, de fons, el plànol general de recurs d'un hospital

GENT

Aclareixen si Julián Muñoz ja està millor i quan podrà tornar a casa amb Mayte Zaldívar

L'estat de Julián Muñoz continua sent preocupant, però hauria experimentat certa millora en aquests darrers dies

Julián Muñoz segueix recuperant-se de l'ensurt de salut que es va emportar fa uns dies i que ens ha mantingut a tothom en suspens. L'exalcalde de Marbella va haver d'ingressar d'urgència a l'hospital, amb un pronòstic força complicat.

Tot i que entrava caminant pel seu propi peu a l'Hospital Internacional de Marbella i acompanyat per la seva filla Elia, des del seu entorn deixaven clar que estaven molt preocupats.

Per fer front al càncer que pateix des de fa temps, Julián Muñoz s'hauria sotmès a un tractament pal·liatiu que l'ajudi a suportar-lo.

Captura de Julián Muñoz abans del seu ingrés a l'hospital

"La família fa uns quants dies que està preocupada de com es trobava i la família l'ha animat a anar a l'hospital per veure què estava passant", compartien. "La malaltia de Julián podria haver entrat en una fase que seria definitiva".

A més, les imatges de Muñoz, capcot i molt desmillorat, xocaven molt amb les que fa unes setmanes ens feien veure que es trobava força millor.

Per sort, i segons les últimes notícies que confirmava la mateixa Mayte Zaldívar, Muñoz estava evolucionant força bé. És més, podria rebre l'alta molt aviat.

“Tinc molt bones notícies. Estem molt feliços, les coses van millor. Això ha estat una onada d'oxigen”, assegurava la dona de l'exalcalde de Marbella.

Última hora sobre Julián Muñoz enmig de la seva malaltia

"Podem estar a hores que a Julián Muñoz li donin l'alta, tenint en compte l'evolució que ha tingut les últimes hores", asseguraven aquest cap de setmana. Una notícia que podríem rebre avui mateix o durant aquesta setmana.

Curiosament, aquesta situació coincideix amb una nova polèmica, i és que recentment el net de Muñoz generava un gran enrenou per certes declaracions que ha fet a les xarxes socials.

Fran Redondo publicava una broma de força mal gust que s'ha tornat viral i ha adquirit immediatament una gran repercussió.

Julián Muñoz seriós amb ulleres de sol i armilla blava agafant del braç Mayte Zaldívar seriosa amb jersei blau

El jove no dubtava a fotografiar-se amb nombroses bosses d'escombraries i afegia: "Com la gent pensa que ens ha deixat el meu avi".

Una manera de denunciar el tracte i l'assetjament que ha rebut la família, però s'ha entès de mala manera.

De fet, la mateixa Mayte Zaldívar es veia obligada a demanar perdó en nom del seu net i de tota la família.

"Vull demanar disculpes en nom seu i en el de tota la família. Ha estat una ficada de pota", es pronunciava Zaldívar davant els mitjans.

➡️ Gent

Més notícies: