Muntatge de primer pla d'Isa Pantoja seriosa, Asraf Beno seriós amb samarreta negra i una casa al costat d'una exclamació
GENT

Isa Pantoja relata el problema que hi ha a la casa que ha comprat amb Asraf Beno

La filla d'Isabel Pantoja no amaga què passa a casa seva i quins inconvenients li estan provocant


Isa Pantoja fa unes setmanes que està preocupada per la seva salut. A través de xarxes socials, la filla d'Isabel Pantoja ha compartit amb els seus seguidors que ha hagut d'anar a l'hospital diverses vegades. Ara, quan semblava que la situació estava millorant, la noia ha explicat què passa a l'habitatge que va comprar amb el seu marit Asraf Beno.

Isa ha relatat com l'asma està complicant el seu dia a dia. Una malaltia crònica que li dificulta respirar tal com ella mateixa ha confessat. Pantoja ha revelat que les obres que està fent a la seva nova llar estan provocant que l'asma li impedeixi portar una vida normal.

Storie de Isa Pantoja a Instagram parlant amb una samarreta blanca dins del cotxe

Isa Pantoja ha acudit a l'especialista, que li ha fet unes proves d'al·lèrgia. Decidida a millorar el seu estat, Pantoja ha reconegut que seguirà totes les indicacions que li ha donat el metge.

Isa Pantoja ha explicat què passa al seu nou habitatge

La parella va comprar un habitatge a Jardines de Poniente, una urbanització exclusiva d'El Puerto de Santa María. Un pis on estan duent a terme algunes reformes per posar-lo al seu gust. En aquests moments estan canviant el terra, cosa que està provocant que s'aixequi molta pols.

Aquest fet està provocant petites crisis d'asma a Isa, que viu des de fa temps amb “por d'asfixiar-se”. La noia fa dies que es troba en un estat de salut molt fràgil, i fins i tot ha arribat a plorar a través de les seves xarxes socials. Un mitjà des del qual es desfoga compartint com ho està passant de malament.

"Faig aquest vídeo ara que estic una mica millor per fer-vos arribar el que sent una persona asmàtica", explicava Isa fa dies. "Això no ho havia viscut a la meva vida, la pols el que ha fet ha estat agreujar el que ja tenia, que era una bronquitis i m'ha derivat en asma. Ho estic passant fatal", revelava amb ulls plorosos i veu entretallada.

Primer pla d'Isa Pantoja al programa 'Vamos a veure' amb el rostre seriós

És per aquest motiu que Isa Pantoja ha visitat recentment en diverses ocasions l'hospital. "He d'anar a urgències", explicava en una de les seves històries. "Quan noto que estic millorant de cop i volta torno a patir aquestes crisis que són el pitjor", aclaria.

Isa i Asraf volen traslladar-se a la seva nova casa les pròximes setmanes. La parella fa temps que està centrada en la reforma de casa seva, cosa que han estat compartint amb els seus seguidors. De fet, la filla de la 'tonadillera' ha mostrat les noves adquisicions per decorar l'habitatge.

La salut d'Isa Pantoja es ressent a la seva nova llar

"Encara ens falten coses per poder fer-hi vida, però a poc a poc anirem fent-ho tot per tenir-ho llest abans d'estiu", explicaven des d'Instagram. "Ens hem enamorat d'aquesta ciutat i de la seva gent. Aquí formarem per fi una llar molt desitjada tots tres junts", explicaven, referint-se a El Puerto de Santa María, on han decidit establir-se.

Isa Pantoja i Beno no tenen inconvenient a mostrar cadascun dels racons de casa seva. Després d'un intens festeig, els enamorats van contreure matrimoni el 13 d'octubre passat a la localitat sevillana d'Alcalá de Guadaíra. Un enllaç que va ser posposat en diverses ocasions i que ha suposat la confirmació de l'amor de la popular parella.

Captura d'un post d'Isa Pantoja amb una imatge amb Asraf Beno

Ja falta menys perquè Isa Pantoja per fi estreni la seva nova llar. Un moment en què també respirarà alleujada, ja que suposarà que les obres han finalitzat i que deixarà de sentir les molèsties incòmodes que l'asma li provoca.

➡️ Gent

Més notícies: