Muntatge de fotos de primer pla de Julián Muñoz amb rostre seriós, Mayte Zaldívar amb rostre seriós i el seu nét, Fran Redondo amb rostre somrient
GENT

El net de Julián Muñoz segueix els passos de Mayte Zaldívar en parlar de l'herència

El net de Julián Muñoz i Mayte Zaldívar demana disculpes després de la broma desafortunada que ha compartit a les xarxes

Fran Redondo, el net de Julián Muñoz i Mayte Zaldívar, ha fet una broma desafortunada sobre l'herència de l'exedil a les xarxes socials. I després de l'enrenou que aquesta ha causat, ella s'ha vist obligada a fer un pas endavant.

Tant és així que a l'empresària no li ha quedat cap altra opció que demanar disculpes davant dels mitjans de comunicació. Un camí que, hores després, ha seguit el noi.

Mayte Zaldívar contestant a la premsa amb rostre seriós

Per això, durant l'última emissió de D Corazón, el net de Julián Muñoz i Mayte Zaldívar no ha tingut objeccions a mostrar el seu penediment. Tal com ell mateix ha assegurat, després de tot l'enrenou que ha generat el seu vídeo, ha decidit esborrar aquesta publicació polèmica de TikTok.

“Vaig decidir esborrar el vídeo perquè la broma es va treure de context. No m'importa que compartiu les imatges, però un altre programa més que em fica canya”, ha assegurat el noi a TVE.

A més, i per si no n'hi hagués prou, el net de Mayte Zaldívar també ha volgut demanar disculpes a través del programa de Telecinco, Fiesta. “Volia dir que en cap moment em burlo del meu avi ni parlo d'una possible herència. Només faig una broma en referència a allò que la gent pensa que ens ha deixat en un passat”.

Muntatge de fotos de primer pla de Fran Redondo somrient i Julián Muñoz amb rostre neutre

Mayte Zaldívar i el seu net Fran demanen perdó per la broma del jove relacionada amb l'herència de Julián Muñoz

Després de tot l'enrenou que s'ha generat arran de l'últim ingrés hospitalari de Julián Muñoz, el seu net ha revolucionat les xarxes socials. I tot per parlar d'una manera una mica desafortunada de l'herència que suposadament els ha deixat l'exalcalde de Marbella.

A través de TikTok, el jove volgut fer una broma sobre això. I per això ha rescatat una de les confessions més polèmiques que va fer Mayte Zaldívar en el passat.

Després de la separació de Julián Muñoz, l'empresària va confessar que a casa seva arribaven bosses d'escombraries plenes de diners. Una escena que fa uns dies va voler recrear el net en forma de broma.

“Com la gent pensa que ens ha deixat el meu avi”, ha escrit Fran a TikTok, al costat d'una foto seva envoltat de bosses d'escombraries. No obstant això, el que menys s'imaginava era que aquesta estampa generaria tanta repercussió.

Plànol curt de Fran Redondo, nét de Julián Muñoz i Mayte Zaldívar, envoltat de bosses d'escombraries amb rostre somrient

Per això, i després que Mayte Zaldívar hagi sortit públicament a demanar disculpes per aquesta broma desafortunada, el seu net ha esborrat aquesta publicació. A més, no ha tingut objeccions a seguir els passos de la seva àvia i demanar perdó a través de diversos programes de televisió.

“En cap moment he intentat riure de la gent de Marbella. Vaig néixer a Marbella, visc a Marbella, la gent que em coneix sap com soc. Si hi ha algú a qui li ha semblat malament la broma del meu avi, dir que ho sento molt”, ha recalcat.

Per la seva banda, Mayte Zaldívar ha lamentat els fets i ha assegurat davant diverses agències de notícies que el seu net Fran està molt penedit. A més, i lluny de defensar el jove, l'empresària ha volgut atribuir aquest error a la seva edat i a la manca d'experiència.

“L'edat en té la culpa… Ha estat una ficada de pota i res més. Està molt penedit i ho sento, ha fet una broma de mal gust. Des d'aquí vull demanar perdó a tots els que s'han sentit ofesos de qualsevol manera i ja està”, ha sentenciat ella.

➡️ Gent

Més notícies: