Muntatge d'Iker Casillas somrient mirant una retallada d'Amelia Bono amb cors i un interrogant entre tots dos

GENT

La foto viral d'Íker Casillas després de rumorejar-se que està sortint amb Amelia Bono

La imatge més comentada de l'Íker Casillas després dels rumors sobre la seva relació amb l'Amelia Bono, al descobert

Íker Casillas es va retirar del futbol l'any 2020, una decisió que va arribar després de patir un infart de miocardi durant un entrenament esportiu. Des d'aleshores, l'exporter blanc dona pistes sobre el rumb que ha fet a la seva vida per les fotografies que comparteix en el seu perfil. L'última, una de molt significativa, amb la qual deixa a la vista els seus plans després que se l'hagi relacionat amb l'Amelia Bono, l'ex del Manuel Martos.

La vida del que va ser porter de la Selecció Espanyola de Futbol feia un gir després que pengés les botes. El mostoleny, que es va separar de la Sara Carbonero ja fa tres anys, ocupa la major part del seu temps viatjant. Així ho ha demostrat amb la seva última publicació en què apareix feliç i somrient a Hollywood.

La imatge de l'Íker Casillas després de ser relacionat amb Amelia Bono

Només cinc dies després de compartir una instantània en què apareixia a Ginebra en la presentació d'una col·lecció de rellotges, l'Íker ha travessat l'Atlàntic. Aliè als rumors que el relacionen amb l'Amelia Bono, Casillas gaudeix d'aquest nou destí protegint-se del sol amb unes ulleres i una gorra.

Va ser a principis d'aquest mes quan el programa Socialité anunciava que la filla de l'exministre de Defensa, José Bono, podria estar coneixent un famós exfutbolista espanyol del Reial Madrid. Un titular que deixava oberta la possibilitat de pensar que l'Íker Casillas podria ser la nova il·lusió de l'Amelia Bono.

Captura de l'Instagram d'Iker Casillas on se'l veu vestit amb roba d'estiu, gorra i ulleres de sol posant davant del cartell de Hollywood

Tots dos se segueixen a les xarxes socials i recentment han intercanviat alguns comentaris a les seves publicacions. La veritat és que és habitual que tots dos comparteixin contingut en aquestes plataformes, de manera que aquestes pistes podrien indicar un apropament entre ells.

“L'Iker comença a donar like a l'Amelia el 15 de febrer, 10 dies abans que es destapés la ruptura de l'empresària i el Manuel Martos”, comentaven a l'espai de Telecinco. Des de Socialité, a més, apuntaven que l'Amelia “està molt atenta a tots els moviments del porter”. En concret, el 18 de febrer va fer un ‘m'agrada’ a Casillas.

Muntatge d'Amelia Bono somrient amb unes arracades llargues i blaves i Iker Casillas somrient en vestit negre

La veritat és que des que l'Íker es va separar la premsa ja li ha adjudicat diverses relacions. Tot i això, aquesta podria tractar-se d'una tàctica amb què l'empresària i l'exjugador estarien tapant que entre ells hi ha alguna cosa. Caldrà esperar una mica més per veure quins són els següents passos que fan tots dos i confirmar si finalment tenen més que una simple amistat.

L'Amelia Bono segueix de prop els passos de l'Íker

“Aquesta estratègia ens sona d'alguna cosa, aleshores l'hem de comentar perquè, podria ser el principi d'alguna cosa? Pot ser”, insinuava la presentadora de Socialité Maria Verdoy.

La visita de l'Íker a la ciutat dels somnis ja s'ha convertit en un fet habitual. Les escapades de Casillas a Hollywood han estat freqüents en els darrers anys. Però a més, l'exporter s'ha deixat veure en altres destinacions com Dubai, Colòmbia o Grècia.

Post d'Iker Casillas a Instagram passejant pels carrers de Toledo i el comentari d'Amelia Bono el 9 de març de 2024

Tot i això, també gaudeix dels seus viatges per diferents racons d'Espanya. L'Íker ha compartit a xarxes les seves visites a Màlaga, Alacant o Toledo, des d'on va publicar una fotografia a principis de març. Una imatge davant la qual Amelia Bono va reaccionar: “La meva terra!!!!!!”, responia la influencer en veure l'Íker passejant per la capital castellanomanxega.

Precisament aquest comentari podria ser una pista del començament d'una relació que donaria molt de què parlar. Caldrà estar atents a les xarxes socials de tots dos per veure si hi ha més indicis que apuntin a una amistat més que especial.

➡️ Gent

Més notícies: