Muntatge de fotos de primer pla d'Irene Rosales amb rostre molt somrient i, al costat, una imatge de Kiko Rivera amb el rostre molt seriós; de fons, un plànol general de la Plaça España de Sevilla

GENT

Irene Rosales trenca el silenci després d'això que ha passat amb Kiko Rivera a Sevilla

Irene Rosales ha publicat una foto a Instagram i, arran d'això, posava fi als rumors sobre Kiko Rivera

Irene Rosales i Kiko Rivera han estat els grans absents a la Feria de Abril. Mentre que multitud de famosos s'hi han deixat veure, no hi ha hagut ni rastre del DJ ni de la seva dona. Els mitjans esperaven la seva presència, atès que viuen a Sevilla, però la veritat és que, almenys, no hi ha hagut cap imatge del matrimoni.

En resposta a aquesta incògnita, Irene ha trencat el seu silenci i ha explicat el motiu que ha impedit que Kiko fos vist a la Feria. El fill d'Isabel Pantoja està immers en el seu nou disc i no ha trobat temps per anar-hi. Cosa que tampoc no ha fet la seva dona, que s'ha quedat a casa esperant el moment per deixar-se veure.

Irene Rosales revela que ella i Kiko Rivera no han anat a la Feria

La Feria de Abril fa dies que està en marxa i multitud de famosos ja hi han desfilat per gaudir de l'ambient. Tanmateix, Irene Rosales i Kiko Rivera encara no han trepitjat la Feria com cada any.

Irene Rosales somrient a la pasarel·la de Pronovias a Barcelona

Ha estat la mateixa dona del DJ qui decidia trencar el silenci i explicar-ho tot. El que ha passat amb Kiko a Sevilla és que no ha estat vist a la Feria, cosa que ha cridat molt l'atenció. Atès que el matrimoni viu a la capital sevillana, la seva presència a l'esdeveniment era una de les més esperades.

No obstant això, Irene confirmava que encara no havien anat, cosa que aclaria els dubtes que ho haguessin fet d'amagat. Tampoc no hi ha constància al perfil d'Instagram de la sevillana vestida de flamenca, com acostuma a fer cada any.

En lloc seu, publicava una història des de la comoditat del seu llit, debatent si anar o no a la Feria. “Estic mode quedar-me tranquil·la a casa o baixar una estona a la Feria”, escrivia. “D'una banda, em ve de gust estar a casa, però de l'altra vull anar perquè encara no hi he anat”, finalitzava.

Captura de pantalla d'una storie d'Irene Rosers del llit i un text

Amb aquestes paraules, la dona de Kiko ha aclarit els dubtes sobre l'assistència o no del matrimoni. Hi havia el dubte que el DJ sí que hi hagués anat, però d'una manera més discreta del que és habitual, per això no hi ha fotos. Però la veritat és que, tal com ha dit Irene Rosales, encara no han trepitjat la Feria.

Kiko Rivera està immers en el seu nou disc

Una de les raons que ha impedit que Kiko i Irene hagin anat a la Feria de Abril són els compromisos professionals del DJ. El fill de la 'tonadillera' acaba de treure el seu darrer tema musical i es troba en plena promoció.

Fa dos dies era a Madrid gravant una nova cançó i ultimant els detalls de les seves pròximes actuacions. El cap de setmana del 26 al 30 d'abril, Kiko actuarà al Xarana Na Primavera, que se celebra a Langredo, a Astúries. Una cita que espera amb ganes, encara que no en guarda un bon record del passat.

Captura de YouTube amb Kiko Rivera amb una gorra blanca i negra davant un micròfon morat el 26 de març de 2024

Va ser el 2019 quan el DJ va anar a la localitat asturiana per actuar a les festes de Tuilla, però el concert va ser suspès. Sembla que havia rebut una amenaça de mort i la seva seguretat no estava garantida. “Vaig passar una por terrible”, va reconèixer per aquell temps.

Ara, anys després, el marit d'Irene torna i espera, aquesta vegada sí, pujar a l'escenari. A poc a poc la seva agenda es va omplint de concerts, cosa que fa que Kiko no tingui temps de ser amb els seus.

“Mentre tothom s'ho està passant bé a la Feria de Sevilla, jo estic fent un tema que us farà explotar el cap”, confessava.

➡️ Gent

Més notícies: