Muntatge de fotos en primer pla d'Iker Casillas i Sara Carbonero mirant a càmera amb un somriure
GENT

L'únic que Sara Carbonero va demanar a Iker Casillas quan van acordar divorciar-se

La separació de Sara Carbonero i Iker Casillas va ser amistosa i no van tenir cap problema a l'hora de repartir el seu patrimoni comú

El 12 de març de 2021, Iker Casillas i Sara Carbonero van anunciar la seva separació després de molts rumors. L'únic que Sara va demanar a l'empresari va ser portar el divorci a la més estricta intimitat per protegir els dos fills que tenen en comú. En aquella època Martín i Lucas tenien 7 i 4 anys respectivament, així que tots dos es van esforçar per ells.

Iker Casillas ha construït un patrimoni important des que es dedica al món del futbol. Afortunadament, els seus comptes i els de Sara Carbonero sempre van estar molt diferenciats, així que en aquest sentit no van tenir cap problema. Van acordar que la periodista es quedés amb la custòdia dels nens i amb la casa familiar que compartien.

Primer pla d'Iker Casillas somrient a 'OMG! La Liga Music Experience'

Iker va adquirir un àtic a la mateixa urbanització on Sara Carbonero va fixar la seva residència. Aquesta propietat, valorada en 1,4 milions d'euros, serveix perquè l'exfutbolista estigui més a prop dels petits de la casa. Tot i això, té un altre pis de luxe situat al centre de Madrid, concretament al carrer Pintor Rosales.

Sara mai no ha parlat malament de la seva exparella, malgrat que el corrent anava clarament a favor seu. Després del divorci, van ser molts els que van acusar Iker de tenir un comportament poc generós. Tanmateix, Carbonero sempre va estar en un segon pla i en cap moment va esclatar contra ell.

Sara Carbonero gaudeix dels seus fills per Setmana Santa

Hi ha un altre assumpte molt important que cal tenir en compte. A diferència d'allò que ha passat en altres parelles conegudes, Iker Casillas i la comunicadora no han tingut problemes a l'hora de gestionar la custòdia dels fills. Aquestes vacances de Setmana Santa, Carbonero ha sortit de Madrid amb Martín i Lucas.

L'exfutbolista també passa molt de temps amb els seus petits. Encara que la seva agenda laboral està molt atapeïda, sempre troba buits per a ells i és una cosa que Sara valora molt.

Sara Carbonero amb el seu fill passejant pel carrer

La periodista manté una relació sentimental amb Nacho Taboada i s'ha especulat molt en aquest sentit. Fonts properes van assegurar que Iker no veia amb bons ulls Nacho, però les proves demostren el contrari. Tots dos van estar junts a l'aniversari de Sara i es van deixar veure en una actitud distesa.

Carbonero també compta amb el suport del seu xicot a l'hora de criar els petits de la casa. Es desconeix si comparteixen la mateixa residència, però hi ha imatges que demostren que Taboada està perfectament integrat a la família.

➡️ Gent

Més notícies: