Muntatge Olga Moreno juntament amb Javier Ungría i Elena Tablada amb cares somrients
GENT

Olga Moreno fa un comentari sobre Javier Ungría que podria enfadar Elena Tablada

Olga Moreno torna a Instagram per posicionar-se al costat de Javier Ungría, què li semblarà a Elena Tablada?

Olga Moreno ha tornat a les seves xarxes socials per demanar, de forma clara i directa, la salvació de Javier Ungría de cara a la pròxima expulsió de Supervivientes 2024. Un gest que, probablement, no li haurà semblat gaire bé a Elena Tablada.

Després que sorgissin diversos rumors que apuntaven cap a una possible crisi matrimonial entre l'empresari i la dissenyadora, va ser ella mateixa la que en va confirmar la separació. Unes declaracions que es van produir a mitjan agost de 2022.

"L'amor i el respecte entre nosaltres és profund i latent", va assegurar Elena Tablada després de posar fi a sis anys de relació. “Estarem units sempre”, va afegir a continuació.

Javier Ungría i Elena Tablando rient asseguts en unes cadires blanques

No obstant això, la seva bona sintonia amb Javier Ungría no seria tal com havia assegurat fins ara. I prova d'això són les dures declaracions que va compartir a la seva última entrevista a ¡Hola!.

A més, durant aquest temps, Tablada sempre ha acabat atacant totes aquelles persones que han defensat el seu exmarit en públic. Per això, no és estrany que les últimes paraules d'Olga Moreno no li hagin semblat gens bé.

Fa només unes hores, l'empresària sevillana ha tornat al seu perfil d'Instagram per donar suport al supervivent després de la seva última nominació. Tant és així que, a través de les històries d'aquesta xarxa social, no ha tingut objeccions a demanar la seva salvació: “Salvem Javier Ungría”.

Muntatge d'Olga Moreno amb rostre somrient i Javier Ungría

Olga Moreno demana a les xarxes la salvació de Javier Ungría: gest que no haura agradat gens a Elena Tablada

Olga Moreno ha tornat al seu perfil d'Instagram per compartir amb tots els seus seguidors quin ha estat el seu pla dijous a la nit. Després d'haver guanyat Supervivientes 2021, sembla que l'empresària no es perd cap de les edicions.

A través d'Instagram, la parella d'Agustín Etienne ha publicat una fotografia en què apareix amb una amiga ajaguda al llit. Tanmateix, el que més ha cridat l'atenció d'aquesta publicació ha estat el missatge que ha escrit a continuació.

Captura story d'Olga Morendo recolzant el concurs de Javier Úngria

“Preparades per veure Supervivientes. Em pregunteu quin és el meu favorit…”, ha començat dient Olga Moreno. Moment que ha aprofitat per demanar als seus més de 133.000 seguidors un favor molt especial: “Salvem Javier Ungría”.

D'una altra banda, no ha tingut objeccions a deixar al descobert una altra dada important. Tal com podem veure, l'empresària no és només fan del concurs que està fent l'exmarit d'Elena, sinó que també el segueix a les xarxes socials.

Un suport cap a Javier per part d'Olga Moreno que potser no li ha semblat gens bé a la dissenyadora. Després de posar fi a la seva relació, Tablada ha deixat al descobert allò que veritablement sent pel pare de la seva filla petita.

A través de la seva darrera entrevista, no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de revelar públicament els veritables motius de la seva separació: el seu amor “no era prou fort”.

“Hauria estat tot més fàcil i sa si hi hagués hagut terceres persones. Les excuses van ser tan cruels que, com a mare, només em va néixer deixar-lo anar i allunyar-me el màxim possible”, va assenyalar.

A més, aquell dia Elena va assegurar que havia estat “un procés molt dur i ho continua sent”. “Vaig perdre el meu ideal, la meva estabilitat econòmica, la meva imatge de mi mateixa, les meves ganes, la meva llum. Però en aquesta foscor vaig aprendre la importància de posar límits i de dosificar la meva entrega”, va afegir tot seguit.

➡️ Gent

Més notícies: