Dona somrient amb cabell arrissat i un emoji de cara malalta amb termòmetre a la cantonada inferior esquerra.
GENT

La foto d'Agnès Marquès que revela el seu estat després de la seva absència a TV3

Aquest dimecres passat, Agnès Marquès no va poder presentar el programa 'Planta Baixa' de TV3

Com ja vam anunciar aquest dijous passat, Agnès Marquès no va poder presentar el programa de dimecres de Planta Baixa. En lloc seu, va ser Eloi Vila l'encarregat d'agafar les regnes de l'espai de les tardes de la televisió pública de Catalunya.

Agnès Marquès va haver d'absentar-se, ja que estava malalta. Així ho va anunciar el mateix Eloi Vila en directe i ella mateixa a través de les xarxes socials. No va revelar què tenia, però tot apunta que la presentadora va agafar un bon refredat.

La foto que mostra l'estat d'Agnès Marquès

Afortunadament, aquest dijous, ja vam poder veure Agnès Marquès presentant Planta Baixa. A més, la presentadora va compartir una fotografia a través del seu compte d'Instagram on se la veia en perfectes condicions.

"A banda de l'arsenal químic, 36 hores de llit ho curen gairebé tot, gràcies pels missatges", va voler agrair la periodista. D'aquesta manera, la natural de Palma ja està molt millor i ja ha arrencat amb la seva agenda habitual. Així doncs, avui la podrem tornar a veure a la pantalla.

Una dona amb cabell arrissat i fosc somriu a la càmera, amb un text en català a la part superior de la imatge.

La nova aposta de TV3 després de l'adeu del programa Planta Baixa

TV3 ha anunciat oficialment un canvi important per a la programació de les tardes. A partir de setembre, el programa Planta Baixa arribarà al seu final després de cinc temporades, sent reemplaçat per un nou format.

L'últim episodi de l'espai s'emetrà el 5 de juliol, sota la conducció de la periodista Agnès Marquès. Aquest programa ha estat una part fonamental de la programació vespertina de TV3, però les xifres d'audiència han estat en declivi.

Muntatge d'Agnès Marqués amb el logotip de Planta Baixa a TV3

El nou programa promet ser una aposta fresca, transmès en viu i enfocat actualment i la cobertura de notícies locals, mantenint un to amè. Aquest canvi forma part d'una estratègia més àmplia de TV3 per revitalitzar la franja horària de tarda.

I és que aquesta franja ja ha vist la incorporació de nous programes com el concurs Atrapa'm si pots i la sèrie El paradís de les senyores. A més, formats com Cuines i Està passant també han estat renovats recentment.

Planta Baixa havia enfrontat dubtes sobre la seva continuïtat abans de la temporada actual, fet que va portar a una reducció del seu horari. Aquests paràmetres busquen adaptar la programació a les preferències canviants del públic i millorar les xifres d'audiència de TV3.

➡️ Gent

Més notícies: