Fotomuntatge d'Agnès Marquès amb una imatge d'Eloi Vila i les instal·lacions de TV3 de fons
GENT

Preocupació per l'absència d'Agnès Marquès a TV3: Eloi Vila destapa el motiu

Aquest dimecres passat, Agnès Marquès no va anar a la televisió pública de Catalunya per presentar el seu programa

Agnès Marquès és en una de les presentadores estrella de la televisió pública de Catalunya. I és que després d'acompanyar cada tarda i dia rere dia l'audiència de TV3, ha esdevingut una figura imprescindible.

Tot i això, la de Palma no va assistir a la seva cita diària al programa Planta Baixa d'aquest dimecres passat. Alhora, va ser Eloi Vila l'encarregat de substituir la presentadora. D'aquesta manera, el conductor d'Al cotxe es va veure obligat a donar explicacions al respecte.

Eloi Vila destapa el motiu de l'absència d'Agnès Marquès

El programa va iniciar amb total normalitat i sense donar explicacions sobre l'absència d'Agnès Marquès. Tot i això, amb el pas dels minuts, les xarxes socials es van omplir de comentaris dels teleespectadors preguntant-se si la presentadora estava bé

Eloi Vila va anunciar en directe que Agnès Marquès no havia pogut assistir a l'espai per raons mèdiques. Segons va revelar, està malalta. No obstant això, no va voler donar més informació sobre la salut de la periodista.

Fotomuntatge d'Eloi Vila amb les instal·lacions de TV3 de fons

Agnès Marquès no està vivint un dels seus millors moments

Com ja és conegut per tothom, el programa Planta Baixa no continuarà a TV3 després de l'estiu. Al llarg de la temporada, l'espai presentat per Agnès Marquès ha vist com la seva audiència es desplomava. Així doncs, no ha donat els resultats esperats.

Planta Baixa, el magazín vespertí de la televisió pública catalana, s'acomiada després d'una ratxa de declivi en els seus índexs d'audiència. A principis de la temporada, el programa liderava la seva franja horària amb més del 15% de share, però aquesta xifra va començar a disminuir.

Així doncs, TV3 es troba renovant les noves tardes amb un nou format i tot apunta que la possible presentadora seria Samanta Villar. Encara que, fins al moment, no hi ha res confirmat oficialment i sembla que haurem d'esperar fins a finals d'estiu per descobrir-ho. 

Captura d'Agnès Marqués presentant Planta Baixa a TV3

El nou projecte d'Agnès Marquès a TV3

Però no cal preocupar-se, ja que la corpo ha assignat un nou projecte a Agnès Marquès: conduir nits temàtiques al programa Sense ficció. Aquest espai es dedica a l'emissió de documentals i debats en directe, abordant temes d'interès social i cultural.

Agnès Marquès estarà acompanyada per Josep Palau, un presentador conegut per la seva participació en el Tot es mou, presentat per Helena García Melero. La seva col·laboració amb la presentadora promet ser una de les apostes més interessants de TV3.

➡️ Gent

Més notícies: