Fayna Bethencourt plorant amb una imatge de Carlos 'El Yoyas' en un cercle vermell a la cantonada inferior esquerra.
GENT

Fayna Bethencourt, molt espantada, dona una mala notícia relacionada amb 'El Yoyas'

Una setmana després de la detenció de Carlos 'El Yoyas', Fayna Bethencourt trenca el silenci a través d'una exclusiva

Una setmana després que Carlos 'El Yoyas' hagi estat detingut i portat a un centre penitenciari, Fayna Bethencourt ha trencat el silenci a través d'una nova i esperada exclusiva.

L'exconcursant de Gran Hermano 2 hi ha revelat, entre moltes altres coses, com està sent la seva vida després de l'arrest del pare dels seus dos fills. Moment en què no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora d'assegurar que aquest dolorós episodi encara no s'ha acabat.

Carlos 'El Yoyas' i Fayna Bethencourt amb expressions serioses, Carlos amb barba i cabell castany i Fayna amb cabell curt i ros.

Tot i que se sent “alleujada” per la detenció de Carlos 'El Yoyas', Fayna Bethencourt no té “la sensació que sigui la fi de la història”. “Amb ell, malauradament, mai no ho és”, ha assegurat amb por.

“Sé que igual que tenia la barra de parlar quan estava amagat, ara escopirà verí contra mi. Morirà matant… Continuarà venint a buscar-me”.

Fayna Bethencourt està convençuda que aquesta història no s'ha acabat

Encara que és totalment conscient que “s'ha fet justícia” amb la detenció de Carlos 'El Yoyas', Fayna Bethencourt no pot evitar continuar sentint por d'allò que pugui passar. Una cosa que ha deixat clar aquest dimecres, 3 de juliol, a la seva última entrevista per aLecturas.

A més, l'exconcursant de Gran Hermano no ha tingut cap problema a compartir amb aquesta capçalera com es troba des de llavors. "D'aquella manera… He entrat en un xoc emocional", ha assegurat l'entrevistada.

Fayna Bethencourt amb cabell curt i ros amb metxes, usant un suèter de ratlles vermelles i negres, mirant cap a un costat amb expressió pensativa.

D'una altra banda, i encara que l'arrest d''El Yoyas' ha estat un respir per a Fayna, aquest tema li ha fet recordar l'infern pel qual ha passat:

“Tinc ansietat crònica, és una seqüela d'allò que vaig viure amb aquesta persona, és dur. Ara se m'ha disparat. Aquest pic d'ansietat tan bestial ha estat per tantes emocions retingudes”.

Segons ha confessat Fayna Bethencourt, només assabentar-se que la policia havia aconseguit detenir el seu ex, va patir un “atac de pànic”. “Tenia la mandíbula segellada, em vaig quedar com a paralitzada. No podia ni parlar, prems tant la mandíbula de la mateixa ansietat… Avui em fa mal la cara”.

Carlos 'El Yoyas' amb cabell castany clar i ulls blaus, vestint una jaqueta amb caputxa grisa, mira a la càmera amb una expressió neutral.

I encara que ha confessat que “se li va venir tot a sobre”, l'exconcursant de Gran Hermano 2 ha volgut compartir públicament quina és la seva “força més gran”: “Sempre m'aixeco”.

Dimecres passat, 26 de juny, Carlos Navarro, més conegut mediàticament com 'El Yoyas', va ser detingut i portat a la presó després de 19 mesos en crida i cerca. I tot després d'haver estat condemnat, l'abril de 2022, a 5 anys i 8 mesos de presó per maltractament continuat a Fayna Bethencourt.

A més, en aquell moment, també se li van imputar quatre delictes de lesions, un delicte lleu d'amenaces i un delicte lleu de vexacions a la mare dels seus dos fills.

Tal com va transcendir aquell dia, Carlos 'El Yoyas' va ser arrestat a la localitat barcelonina de l'Anoia. Una detenció que va ser possible gràcies a la col·laboració dels Mossos d'Esquadra i de la Secció de Localització de Fugitius de la Policia Nacional.

➡️ Gent

Més notícies: