Octavi Pujades amb un suèter de coll alt i una jaqueta fosca, amb una imatge superposada d?un braç amb una via intravenosa.
GENT

Les preocupants imatges d'Octavi Pujades a l'hospital: 'Dolor i malestar'

Octavi Pujades comença el seu cinquanta aniversari visitant l'hospital per una malaltia a la pell

El 50è aniversari d'Octavi Pujades ha començat “regular”. El passat 1 de juliol, l'actor català feia 50 anys visitant Urgències. I és que tal com relata el mateix Pujades al seu compte d'Instagram, la setmana passada es va començar a trobar malament i va haver d'anar a l'hospital.

“Els meus 50 comencen… regular. Resulta que la setmana passada em va començar a picar i a fer mal la pell a la zona del maluc: envermelliment, vesícules… zas. Un herpes zòster. La cosa ha anat avançant, el dolor i el malestar augmentant, i vaig acabar a l'hospital endollat un goter de tramadol per apaivagar la bestiola”, explicava Pujades a Instagram.

Pel que sembla, i com mostra a les imatges del seu post d'Instagram, l'actor d'Al salir de clase té afectada la zona de les lumbars i fins i tot el melic. “Una culebreta de les bones”, apuntava Octavi Pujades amb l'humor que el caracteritza. Tot i això, i per sort, l'actor ja ha estat donat d'alta, encara que amb un “tractament més fort” perquè millori aviat.

En tot aquest procés hospitalari, i com és habitual, la seva dona, Anna Senan, no s'ha separat del costat malgrat la por que té la jove a les agulles. “A mi m'agrada ensenyar-li-ho i fer-li la punyeta”, confessava Octavi Pujades, referint-se al goter que va haver de portar l'actor català durant el pas per l'hospital.

Octavi Pujades a l'hospital per un herpes zòster

Pel que fa a la malaltia que ha patit Octavi Pujades, tal com ell mateix ha explicat, és un herpes zòster. Aquesta malaltia es produeix en forma de butllofes a la pell per la reactivació del virus de la varicel·la. No obstant això, no hi ha una explicació pel que aquest herpes apareix en uns pacients i en altres no.

Tot i la mala estona que va passar Octavi Pujades les primeres hores del seu cinquanta aniversari, l'actor va ser donat d'alta i va poder gaudir del seu aniversari amb la família. I és que tal com ha explicat a Instagram, després de sortir de l'hospital, Anna Senan i els fills de l'actor, l'Alícia i el Jordi, li van preparar un sopar d'aniversari.

➡️ Gent

Més notícies: