Tres persones apareixen a la imatge, una dona gran amb cabell castany i una jaqueta vermella, un home jove amb cabell curt i expressió seriosa, i una dona jove amb cabell fosc i jaqueta rosa en un cercle amb un efecte d'explosió.
GENT

Jacobo Ostos ja no pot protegir-la: la traïció que exposa a Mari Ángeles Grajal

L'ex de Jacobo Ostos ha decidit parlar a 'Y ahora Sonsoles' i ha desemmascarat a Mari Ángeles Grajal

Jacobo Ostos ha de fer front a la pitjor traïció per part del seu ex, Mery Jim, que s'ha presentat a Y ahora Sonsoles disposada a venjar-se després de la seva ruptura.

Una 'vendetta' que arriba just quan fa poc Mery es reunia amb un dels germans del jove, amb qui manté una interminable guerra. Tot, després de saber que li havia estat infidel.

Fotografia de Jacobo Ostos assegut en unes escales mirant fixament a la càmera amb el rostre seriós

La que fos parella del DJ, té clar que el karma per fi ha arribat per a Ostos després que hagi jugat amb ella i moltes altres noies.

Just per això, està disposada a explicar tot el que va viure a aquella casa. I és que Mery va poder presenciar de manera directa els enfrontaments de Jacobo Ostos i Mari Ángeles Grajal amb la família del seu pare.

Imatge d'un programa de televisió amb el títol

La influencer havia guardat silenci fins ara, però se n'ha cansat. Encara més, s'ha posicionat directament del costat dels germans de Jacobo.

"Estic dolguda, perquè Jacobo m'ha estat infidel moltes vegades. Ell va dir públicament que no m'havia estat infidel, però resulta que és veritat. M'ha mentit a mi i a tot Espanya, confirmat per la noia", ha sentenciat.

Just per això, i enmig del seu enuig, Mery Jim ha arribat disposada a enfonsar-lo a Y ahora Sonsoles, desemmascarant de passada també Mari Ángeles Grajal.

Jacobo Ostos, traït per la seva ex, que carrega contra Mari Ángeles Grajal

"Em sento dolguda, perquè jo m'he portat com una senyora amb ell", ha confessat la noia. "Jo enmig de la guerra amb els germans sé coses que no he explicat".

Aquí, Sonsoles Ónega ha volgut indagar més en l'assumpte. "Tot ho tenia guardat Mari Ángeles al pàrquing", ha revelat sobre les pertinences de Jaime Ostos. "Ella tenia dues places de garatge; una per al cotxe i l'altra per a tots els objectes, quadres...".

Objectes que Grajal no ha deixat veure ni a Gabriela Ostos ni a la resta dels seus germans. "Amagava les coses que podria pertànyer als fills de Jaime Ostos", ha deduït Sonsoles Ónega.

Captura de 'Y ahora Sonsoles' amb Jacobo Ostos seriós en camisa blanca i Gabriela Ostos amb coll alt gris el 9 de gener de 2024

Recordem que Gabriela, germana de Jacobo Ostos, es va presentar a la casa per recollir aquestes mateixes pertinences, que no van dubtar a amagar-les de manera descarada.

Mentre que, per part seva, Mery Jim ha deixat molt clar que si volen proves, "un jutge demani les càmeres de seguretat que aquí està tot".

"Jo ho vaig veure al setembre i sabia què era, a més del valor que tenia". És més, assegura que tant Jacobo com Mari Ángeles Grajal "reien amb la situació".

"Pengem un quadre a l'habitació i hi havia una broma de l'estil: «mira el que volen els meus germans i ho estic penjant jo aquí»".

D'aquesta manera mostra una faceta de Jacobo i la seva mare molt diferent i que els deixa en molt mal lloc.

➡️ Gent

Més notícies: